Turtanken: Tristrans saga - An adventure of a lifetime!

Tristan (7) lærte alfabetet på hesteryggen i Altai-fjellene og algebra i kano blant Grizzly-bjørner i Alaska. Vi gleder oss til å treffe hele familien på Turtanken torsdag 6. desember.

Møt denne naturglade familien fra Bergen: Nanook (5), Tristan (7), mamma Kim og pappa Jochem. Deres prosjekt handler om å dele gylne øyeblikk ute i naturen, om å virkeliggjøre drømmer, og om å spre turglede til samfunnet. 

Som familie reiser de verden rundt for å oppleve nye fjellområder. Eventyrlysten er inspirert av vikingenes oppdagelsesreiser og pågangsmot. Tristan (7) har hatt over 1000 netter i telt, og sammen med lillebror Nanook (5) har guttene vært på flere hundre fjelltopper - opptil 5000 høydemeter. Brødrene fikk en smakebit av turlivet bare 4 dager gammel - den gangen i et godt og varmt i bæresjal tett inntil mamma. 

Eventyret begynte på Fanatoppen utenfor Bergen og fortsatte med kjølige bleieskift på byfjellet. Mye av undervisning av barna har pågått ute i det fri. Tristan lærte alfabetet på hesteryggen i Altai-fjellene og algebra i kano blant tallrike Grizzly-bjørner i Alaska. Kim og Jochem jobbet tidligere på Haukeland Sykehus, og gir også med medisinsk bistand underveis som er en viktig del av turene for alle fire. 

Når familien kommer til oss i Turtanken vil de fortelle om ekspedisjonene sine og gi tips og råd, refleksjon og inspirasjon, tur og tanke. Dette gleder vi oss veldig til! Les mer om de her: www.tristranssaga.com.

Turtanken er gratis og åpen for alle.

Meld deg på «Turtanken: Tristans saga: An adventure of a lifetime!» her

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag med Tristrans

20:00: Pause

20:15: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

Om Turtanken:

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Annonse