Turtanken: Skivalg og smøring av ski

Hvilke ski bør du velge? Hvordan smøre skiene? Torsdag 7. mars inviterer Turtanken på et praktisk kurs om skivalg og smøring av ski.

Platou Sport sin egen smøre-ekspert kommer til Turtanken og viser oss hvordan vi smører ski. Han tar også med et utvalg ski og viser fordeler og ulemper med de ulike skitypene. Dette blir veldig lærerikt og morsomt, uansett om du er nybegynner eller ekspert. Still gjerne spørsmål underveis. Jørgen Hansen har over 10 års erfaring med skismøring, så vi er i trygge hender.

Turtanken er gratis, åpen for alle og holder til på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7.

Meld deg på her

Programmet

18:30: Dørene åpner

19:00: Velkommen

19:10: Praktisk kurs om skivalg og smøring med Jørgen Hansen

20:00: Pause

20:10: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Annonse