Del dine stiminner

Nå kan du dele dine stiminner og få inspirasjon til nye turer på stiminner.no.

Ny nettportal

Stiminner.no er en ny nettportal hvor du kan laste opp dine egne stiminner, se bilder og lese andres stiminner. 

- Allerede fire dager etter vi åpnet portalen har vi fått inn omtrent 1000 minner fra 700 turglade mennesker. Jeg har selv funnet bøttevis med flotte tips til sommerens fotturer, sier Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef i DNT.

Nå skal turfolkets stiminner samles i ny nettportal for å inspirere enda flere til fjells. Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef i DNT
På stiminner.no kan hele Norges befolkning i 8 uker registrere sine opplevelser og minner fra stiene.
På stiminner.no kan hele Norges befolkning i 8 uker registrere sine opplevelser og minner fra stiene.

Mange ut på tur

En undersøkelse gjort av TNS Gallup for DNT viser at hver fjerde nordmann planlegger å legge sommerturen til eget land, og halvparten tar gjerne turen til fots. 

- Det er utrolig gøy å høre at mange planlegger en tur på de over 22.000 kilometerne med merkede stier i sommer, sier Nils Øveraas, generalsekretær i DNT. 

Med så mange nordmenn ut på tur i sommer, ønsker Den Norske Turistforening for første gang å samle inn folkets minner fra turer de har vært på.  

- Et rikt tilbud av godt merkede stier er utrolig viktig for å bidra til at mange går på tur. Vi håper så mange som mulig vil dele sommerens turopplevelser med andre turglade nordmenn på den nye portalen stiminner.no. På den måten kan flere få inspirasjon til fotturer i nærmiljøet, langs kysten eller på fjellet, sier Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef i DNT.

Det landsdekkende initiativet inviterer nordmenn til å dele turopplevelsene sine i hele sommer – alt fra frieri eller storslått utsikt til uforklarlige syn. Minnene publiseres på den nye portalen stiminner.no, slik at man kan gå inn å se andres minner og bli inspirert til hvilken tur man selv skal gå neste gang.

Her er premier du kan vinne.
Her er premier du kan vinne.

Du kan vinne flotte premier

Vi kåret dagsvinner, vinnere av beste stiminne hver uke, og en vinnere av sommerens ultimate stimminne.  Kanskje det er du som vinner?

Hvilke minner skapes på din sti i år? Del dem på stiminner.no.

Annonse