Ledige fellesturer

Vi har mange flotte turer i sommer med ledige plasser, bl.a. toppturer i Jotunheimen.
Vi har mange flotte turer i sommer med ledige plasser, bl.a. toppturer i Jotunheimen. Foto: Bergen og Hordaland Turlag

Vi har ledige plasser på flere av våre flotte turer i sommer. Her får du oversikten over hvilke turer du kan bli med på.

Nærøyfjorden

Fantastiske fjelllandskap i Nærøyfjorden med ulike topper å bestige. Kveldstur til Husmannsplassen med den spektakulære stien, Naoli på fredag. Verdsarvtur frå Bakka til Dyrdal på laurdag. Bakkanosi eller anna passande turmål på sundag. Nærøydalen har mykje flotte fjell å by på. Turen går 31.juli-2.august. 

Sognefjorden

Har du lyst på bli med på en spennende tre dagers tur høyt over Sognefjorden? Denne turen gå utenom T-merkede stier. Det er en krevende tur, men med masse opplevelse!

Denne turen går vi 6.–8. august.

Hardangervidda

Jubileumstur og fjellfest på Stavali. Opplev den nord-vestlige delen av Hardangervidda med innlagt jubileumsfest på Stavali Turisthytte. Turen går fra vegenden øvst i Hjølmodalen, til Vivelid med overnatting, og vidare til Stavali med jubileumsfest og overnatting før ein avrundar med turen vestover, ned Munkatreppene og Dronningstien til Lofthus. Turen er 7.-9.august.

Bergsdalen
Gullhorgabu. Bli med oss på overnattingstur til turlagets nyeste hytte Gullhorgabu. Lørdag møtes vi på parkeringsplassen i Kvitingen. Herfra følger vi den gamle militærveien inn Klungerdalen og videre østover til Nedre Gulltjørn og Gullhorgabu.

Søndag går vi langs Øvre og Nedre Dukavatn, forbi storslåtte Dukafoss og ned til Dukabotn. Turen går 8.-9.august. 

Stølsheimen

Perler på ei snor: Fra Mofjorden til Sognefjorden. Denne turen tar deg gjennom de vestligste delene av Stølsheimen fra Mo i Osterfjorden til Ortnevik ved Sognefjorden. Dette er en tur rik på kontraster i fauna, landskap og kultur – opplevelser det absolutt er verd å få med seg! Turen går 13.-16.august. 

Hardangervidda

Fottur på Hardangervidda. Tre dagars fottur på vestvidda med overnatting på Hadlaskard og Stavali turisthytter. 

Turen startar frå Hjølmo i Eidfjord. Vi går inn fagre Veigdalen til Hadlaskard, der vi overnattar. Vidare til Stavali via Peisabotn. På Stavali får vi servert stølskost og kanskje eit bad i stampen? Sundagen går turen ned til Kinsarvik forbi Nykkjesøyfossen. Turen går fra 14.-16. august. 

Hardangervidda

Opplevelsesrik og sprek tur over Hardangervidda. Tre dager med fantastisk landskap, kulturhistorie og overnatting på Bergen og Hordaland Turlag sine hytter, Hadlaskard og Stavali. Vi skal legge bak oss gamle ferdselsveier over Vestvidda. Turen går 21.-23 august.

Stølsheimen

Kvitanosi. Turen går til majesteten Kvitanosi (1433 moh) som er høgste fjellet i Stølsheimen. Her er det mektig utsyn til Jostedalsbreen, Folgefonna, Fresvikbreen og Hardangerjøkulen. Dette er en tur fra Gullbrå øverst i Eksingedalen med rundtur til utgangspuktet. Dagstur 23.august.

Hilde og Tor Øyvind koser seg i badestampen etter å ha blitt servert nydelig rømmegrøt.
Hilde og Tor Øyvind koser seg i badestampen etter å ha blitt servert nydelig rømmegrøt. Foto: André Marton Pedersen
Vi håper du blir med oss på tur i sommer!

Se hele vårt turprogram her.

Annonse