Offisiell åpning Breidablik

Tur til Breidablik via Vending juni 2019.
Tur til Breidablik via Vending juni 2019. Foto: Hild Fjermestad Aase

Velkommen til åpning av nye hyttetunet på Breidablik søndag 30. juni.

Breidablik turisthytte, som ligger i Kvammafjella, har nå fått to nye bygg: Ny, flott hovedhytte og et nytt uthus med do og en seksjon med overnattingsplasser og hundebur. Hele prosjektet har en prislapp på 6,9 milioner kroner og vi er stolte av å kunne åpne nye hyttetunet Breidablik.

Arrangementet er gratis og alle er velkommen.

Her er programmet

Kl 08:45 - Fellestur med Vaksdal Turlag. Oppmøte like nedenfor parkeringsplassen ved Hamlagrøosen. 

Kl 09:00 - Fellestur med Kvam Turlag til Breidablik. Oppmøte ved Hardangersenteret i Øystese.
Kl 13:00 - Offisiell opning av Breidablik. Taler og underholdning. Småmat, kaffi, kjeks og saft på tunet, ev. i hytten hvis ruskevær.
Kl 15:00 - Slutt

Et ikon for Vestlandet

– Med denne nye hytten vil Breidablik  bli et ikon for vestlandet, på lik linje som Skåla og Skålabu er i Nordfjord. Breidablik er en stor nyhet både nasjonalt og internasjonalt, sier Helene Ødven, daglig leder i Bergen og Hordaland Turlag.

Fellesturer til åpningsfesten

Det arrangeres to fellesturer til åpningsfesten. Fra Øystese er det fellestur med Kvam Turlag. Oppmøte ved Hardangersenteret klokken 09:00. Meld deg på og bli med på fellesturen her. Arrangementet ligger også ute på Facebook, del gjerne videre og inviter med venner og bekjente.

Vaksdal Turlag arrangerer fellestur frå Hamlagrøosen til Breidablik. Oppmøte like nedom parkeringsplassen ved Hamlagrøosen klokken 08:45. Les mer om turen her.

Alle er velkommen!


Annonse