Turtanken - skjærgårdens flotte friluftsområder

Er du på jakt etter gode tips til steder å besøke langs Hordalandskysten nå i sommer, så bli med på denne ramsalte Turtanken torsdag 4. juli.

Bergen og Omland Friluftsråd (BOF) er en viktig aktør innen friluftslivet i Hordaland. De driver mer enn 230 ulike frilufts­områder i Hordalands­skjærgården. Der finner du bade­plasser, nærtur­områder, uthavner, utleie­hytter, skiløyper og kyststier. Til Turtanken kommer daglig leder i BOF, Dag Seter, og forteller om de nydeligste steder langs kysten du trolig ikke har besøkt, men som er åpen for alle. 

Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Programmet:

18:30: Dørene åpner

19:00: Velkommen

19:05: Skjærgårdens flotte friluftsområder, foredrag ved Dag Seter

20:00: Pause

20:10: Kahoot, 20 spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

Om Turtanken:

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Les mer om alle mulighetene langs skjærgården på www.bof.no.

Kalneset friluftsområde i Os, ett av 230 friluftsområder som er drevet av BOF.
Kalneset friluftsområde i Os, ett av 230 friluftsområder som er drevet av BOF. Foto: André Marton Pedersen

Annonse