Ledige kurs for ungdom

Er du også klar for kurs i sommer?
Er du også klar for kurs i sommer? Foto: DNT

Vi har mange kurs i sommer for deg som er mellom 13 og 26 år. Her får du se hvilke kurs det fortsatt er ledig plass på.

3.–9. august:

 Brekurs for ungdom og voksne (16+)

Du får øve redning fra bresprekk, forsering av bratte snøbakker, oppbremsing i bratt snø med og uten isøks. Du får prøve rapell, isklatring og gange i utfordrende blåis. Kurset vil ha base på Turlaget sin selvbetjente hytte Fonnabu som ligger 1449 moh., midt i hjertet av Folgefonna nasjonalpark. Du vil oppleve et sosialt og lærerikt kurs i storslagne omgivelser.

22.–23. august: 

Grunnleggende turlederkurs (16–26 år)

DNT ung i Hordaland arrangerer grunnleggende turlederkurs for deg som ønsker å bli turleder i DNT. Bestått kurs kvalifiserer deg til å arrangere turer i nærmiljøet og er opptakskrav for videre utdanning. NB! Få plasser igjen.

Bli med på en innføring i utendørs sportsklatring og lær bevegelsesteknikk, sikringsteknikk og rutiner for klatring på boltede ruter. Dette er kurset for deg som aldri har klatret før, eller deg som har litt erfaring fra innevegg, men har lyst å lære å klatre trygt utendørs. 

12.–13. september: Kurs i elvepadling (16–26 år)

Vi drar til Voss på elvepadlingskurs. Vi leker oss i elven og flinke instruktører lærer grunnleggende teknikker. Kurset begynner på flatt vann, men på dag to prøver vi oss på mer rennende vatn... De tidligere kursene har vært kjempe populære så det er bare til å melde seg på snarest mulig.

19.–20. september: 

Kurs i elvepadling (13–15 år)

Denne helga er det elvepadlingskurs for nybegynnere på Voss. Vi begynner på stille vann og lærer grunnleggende teknikker. Etter litt prøving og feiling prøver vi oss på mer rennende elv.

Eller har du heller lyst å bli med oss på tur i sommer?

Her ser du oversikten over alt vi finner på. Bli med du også!

Ungdomsmedarbeider Silje Valla ønsker alle med på kurs i sommer.
Ungdomsmedarbeider Silje Valla ønsker alle med på kurs i sommer.

Annonse