Høstkonkurranse:
På hyttejakt i Stølsheimen

Over steiner i Stølsheimen, høst.
Over steiner i Stølsheimen, høst. Foto: André Marton Pedersen

Gå på hyttejakt i Stølsheimen i år, delta i høstkonkurransen og få Turbo-bamser eller vinn gavekort fra Tursenteret. Les mer om konkurransen og gjør deg klar for en fargerik høst i fantastiske Stølsheimen!


Obs: Når du setter ut på tur, husk at sommerbroene blir tatt vekk fra 1. oktober. Sjekk oversikten over sommerbroer her. 

Turbo-overraskelse for barnefamilier

Familier med barn i alderen 0 - 12 år kan velge mellom flere familievennlige turer og hytter i Stølsheimen. Samler dere 3 eller flere overnattinger i Stølsheimen mellom 15.06. og 15.10.2019 kan dere hente en Turbo-bamse i Tursenteret (Tverrgaten 4-6, Bergen). Kom innom, vis frem kvitteringene for hytteovernattingene med familien, så kan Turbo-bamsene hentes fortløpende. Maks en Turbo per familie og kvitteringene må vises frem ved henting. Det kan være flere overnattinger på samme hytte. Siste hentedag er torsdag, 31.10.2019. Hvorfor ikke ta et lengre hytteopphold og oppdage nærområdet rundt hyttene?

Fjellvandrere med 5 overnattinger i Stølsheimen kan vinne gavekort

Alle voksne som samler 5 hytteovernattinger i Turlagets hytter i Stølsheimen mellom 15.06. og 15.10.2019 er med i trekning av et av to gavekort verdi NOK 2000,- og NOK 1000,- i Tursenteret. Send inn kvitteringene for hytteovernattingene til bht@dnt.no innen 30.10.2019. Det kan være flere overnattinger på samme hytte. Fjellvandrere = alle som er på tur i Stølsheimen og er minst 13 år gamle. Vinnere trekkes torsdag 31. oktober 2019. Vinnere kontaktes på e-post og offentliggjores på vår Facebook-side.

Du kan øke vinnersjansene dine ved å gå flere turer og sende inn flere overnattingskvitteringer.

Vatnane i Stølsheimen. Vatnane i Stølsheimen.
Vatnane i Stølsheimen. Vatnane i Stølsheimen. Foto: Birgithe Roald

Tips for Stølsheimen-turen

  • Last gjerne ned appen «DNT hyttebetaling», så får du alle kvitteringer på ett sted.  

  • Barn mellom 0-12 år (født 2007 – 2019) som er medlem i DNT overnatter gratis på hyttene våre. For voksne lønner det seg fort å bli medlem ved flere overnattinger, i tillegg til mange andre gode fordeler medlemmer får. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

  • Første gang i Stølsheimen? Bestill turveiledning hos Tursenteres og få kunnskapsrik hjelp med planleggingen av turen! Gratis for medlemmer.  

Hytter i Stølsheimen

For å delta i konkurransen kan du overnatte på følgende hytter:

Turer i Stølsheimen med Turleder

Du kan også melde deg på organiserte turer med turleder:

Flere turer med Turleder i Stølsheimen finner du i Turkalenderen.

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 3. juli 2019