Popartisten Miss Tati på Kom deg ut-dagen

Miss Tati.
Miss Tati. Foto: Øystein Haara

Barnekonsert med Miss Tati på Kom deg ut-dagen ved Tennebekken søndag 1. september.

Det er med stor glede at vi nå kan bekrefte at bergensartisten Miss Tati kommer til Tennebekken på Kom deg ut-dagen for å holde en barnekonsert. Popartisten har røtter fra Angola og er oppvokst i Portugal før hun kom til Norge som 10-åring. Siden hun for alvor begynte å satse på en solokarriere for et par år siden, har Tati spilt på de fleste store norske festivaler, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og by:Larm, og har vakt oppsikt langt utover Norges grenser.

Leder for Barnas Turlag, Hild Fjermstad Aase, ser frem til søndagens Kom deg ut-dag.

– At Miss Tati kommer er prikken over i´en. Med fengende låter tror jeg hun kommer til å få folk til å danse og få en super opplevelse på Kom deg ut-dagen nå på søndag. Konserten er selvsagt gratis og vil vare 20–30 minutter, sier Hild.

Ellers blir det mange gøye aktiviteter for hele familien.

– Vi har blant annet leid inn hest og kjerre, det blir kanopadling, turquiz, grilling, ansiktsmaling og nydelig internasjonal fingermat. Naturligvis kommer Turbo også.  Det blir veldig god stemning med mange glade barn og voksne! smiler Hild.

Tennebekktjørna ligger ved Nipedalen og Kanadaskogen. Ta buss nr 16 til Nipedalen snuplass. Det er noen parkeringsplasser ved Tennebekktjørna, men vi oppfordrer alle til å ta bussen dit.

Medlemstilbud på Kom deg ut-dagen

Kjøper du medlemskap for 2020 på Kom deg ut-dagen får du resten av 2019 gratis. Tilbudet gjelder 1.–3. september. Dette tilbudet gjelder innmelding på nett og betaling med kort.

Du kan melde deg inn i Turlaget her

Kom deg ut-dager over hele Norge

Søndag 1. september arrangeres Kom deg ut-dagen på 169 steder landet over.  Den Norske Turistforening venter flere deltakere enn noen gang. Det er stor etterspørsel etter friluftstilbud i nærheten av der folk bor, særlig blant barnefamilier. Vi forventer at minst 58.000 vil komme på årets Kom deg ut-dag, så det kan definitivt kalles Norges største søndagstur.

Miss Tati: I mai 2017 albumdebuterte Miss Tati fra Bergen med «Finally, Tati!». Den norsk/portugisisk/angolanske artisten har lenge imponert både konsertgjengere og musikkelskere over hele landet.  Miss Tati har også vakt oppsikt langt utenfor Norges grenser, og hennes singelutgivelser har blitt omtalt av internasjonale aviser og magasiner som The Guardian, i-D, Nylon, Essence og Timeout London Magazine.
Cover, Miss Tati.
Cover, Miss Tati.

Annonse