Velkommen til Høstmøte med Eivind Eidslott

Eivind Eidslott kommer til Bergen for å holde foredrag om friluftsliv med barn.
Eivind Eidslott kommer til Bergen for å holde foredrag om friluftsliv med barn. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

7. november inviterer vi til høstmøte med foredrag av Eivind Eidslott. Få inspirasjon til friluftsaktiviteter du kan gjøre med barn og barnebarn.

Program:

Vi starter høstmøtet med utdeling av årets 7-fjellstur-statuetter før foredraget starter. Det blir også tid til en liten inspirasjonsfilm. Deretter blir det foredrag av Eivind Eidslott "Fjellbarna - familiefriluftsliv er oppnåelig for alle".

Eivind Eidslott har skrevet boken Fjellbarna som ble kåret til årets fjellbok i 2010/2011. Fjellbarna er en inspirasjonskilde for alle familier som ønsker å drive et aktivt friluftsliv. Ta med barn eller barnebarn på alt som er moro ute i naturen. Friluftsliv sammen med barna er et eventyr som aldri tar slutt!  

Boka viser at det store eventyret finnes like i nærheten, i turområdet, i klatreveggen eller bak hytta på landstedet - like fullt som klassiske skjønnheter som Sunnmøre og Jotunheimen. Tekstene er små, vakre historier om familiefriluftslivets store oppturer og noe mindre nedturer, fulgt av konkrete tips til den som vil få til det samme som familien Eidslott. Boka kan og sees på som et samtidsdokument ved at den viser til fulle hvordan friluftsliv er noe som må kjempes inn i hverdagen, mellom barnehage eller skole og legging, mellom tidsklemma og søvnmangel - inn i helger og ferier. Alt dette i en tid da vi er opplyste om verdien av friluftsliv, men stadig velger det bort i kampen om tiden. 

I tillegg til foredrag er høstmøte en gyllen mulighet for å bli kjent med andre med friluftsinteresser, få tips, og bli inspirert til nye turer.

Arrangementet er gratis og alle er velkommen.

Tidspunkt: 7. november kl 19:00

Sted: Grand Terminus (ved siden av togstasjonen)

Lengde: ca. 2,5 time

Påmelding gjøres her

Vel møtt !

Skrevet av Trude Iversen 14. oktober 2019