Turtanken - finn ditt eget Mount Everest

Turtanken torsdag 3. okt: Hvordan komme seg ut på tur og hvordan nå sine mål?

André Spica er en erfaren friluftsmann som de siste årene har besteget høyere og høyere fjell. I 2017 tok han ett års permisjon fra jobben, tømte sparekontoen og trente målrettet for å kunne klatre til topps på Mount Everest. Men turen gikk ikke som planlagt. «Jeg kommer til å dø i dag, her på Mount Everest.» tenkte André Spica da han var på vei mot toppen av verden. Men han overlevde - heldigvis - og i Turtanken får du ikke bare høre hans ærlige beretning om den turen, men også om hvordan man selv kommer seg ut på tur, setter seg mål - og når dem.

Hvordan komme seg ut på tur? Hvordan nå målene sine? Dette og mye mer kommer Spica til å snakke om.

Vi håper du blir med på en uhyre spennende og tankevekkende Turtanken denne gangen. Foredraget varer litt over en time og etterpå er det rom for spørsmål.

Turtanken er gratis og åpent for alle. 

Meld deg på Turtanken her

Her kan du lese André Spicas beretning om å bestige Mount Everest. 

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag med André Spica

20:15: Pause

20:30: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

21:00: Sosial mingling

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med både Kahoot og 15 minutter til å svare på turspørsmål. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Annonse