Gratis foredrag med Cecilie Skog

Cecilie Skog kommer til Nordhordland Turlag for å holde foredrag.
Cecilie Skog kommer til Nordhordland Turlag for å holde foredrag. Foto: Marius Dalseg Sætre

Nordhordland Turlag inviterer til foredrag med Cecilie Skog  tirsdag 19. november kl 19.

Velkommen til gratis foredrag med en av Norges fremste eventyrere! Cecilie Skog besøker Nordhordland Turlag med foredraget sitt "Cecilies verden".


Sted: Knarvik Arena (nye barneskolen, Lonsvegen 80)

Tid: Tirsdag 19. november kl 19–21.

Meld deg på her (når du skriver «skal» på arrangementet regnes det som påmelding)


Cecilie Skog har lagt bak seg ekspedisjoner få andre kan skryte på seg. Regnes i dag som en av verdens mest profilerte og meritterte eventyrere. Hun er nemlig den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og i tillegg har hun besteget «de tre polene» Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. I foredraget tar hun publikum med på et strabasiøst eventyr gjennom storslått natur. Essensen i foredraget er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer.

Nordhordland Turlag håper å fylle amfiet i Knarvik Arena (nye Knarvik Barneskule) denne kvelden. Vi håper spesielt mange ungdommer og yngre kommer for å bli kjent med Cecilie Skog. Og selvsagt alle oss andre som som kjenner til noen av de bragder hun har gjennomført. En kveld hvor vi får flotte historier, sett fantastiske bilder og ikke minst høre om gleden av å være på tur - utenfor allfarvei.

Ikke gå glipp av denne sjeldne anledningen til å høre Cecilie Skog i Nordhordland. Ta med deg venner og andre interesserte, så fyller vi amfiet og får en strålende kveld sammen!

Arrangementet er gratis. Turlaget takker Sparebanken Vest og Lindås kommune for støtten til å arrangere foredraget.
Velkommen!

Annonse