Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Julegavetips til turglade barn

Tursenteret har mange spennende julegavertips til turglade barn.
Tursenteret har mange spennende julegavertips til turglade barn. Foto: Linda Fongaard

I Tursenteret kan du finne mange flotte julegaver til barn og ungdom. Turbobamsen og Kånkensekken vil garantert være en sikker vinner under juletreet. Kom innom og se vårt utvalg .

Husk at du som medlem får 15 % rabatt i Tursenteret av veiledende pris. Einar Sæther, leder Tursenter

Hos oss finner du et stort og variert utvalg av turutstyr for barn og ungdom. Vi fører kvalitetsvarer fra Deuter, Fjellreven, Aclima, Bergans, Hestra, Silva, Hydroflask, Bridgedale og Nalgene. Vi har mange julegavetips i ulike prisklasser. Velkommen innom.


Gavetips under 200,- 

Grillpinne, matboks, kopp, fat, pannebånd, Turbobamse, sitteunderlag, spisesett, sovepose til mobiltelefon, Turbokopp i metall, pakkposer og mye mer. 

Gavetips mellom 200,-  og 400,-

Gamasjer, luer, votter, termos, kompass, turhåndkle, hengekøye (mini), førstehjelpsutstyr, spikkekniv, ullundertøy fra Aclima, turkart, bøker og mye mer.

Gavetips fra 400,- og oppover

Tursekker, sitte/liggeunderlag, tarp, hengekøye og mye mer.

Stort utvalg av Kånken sekker i ulike farger. Vi fører også ekstrutstyr som regntrekk og stropper. 

Gi medlemskap i gave 

Gi et medlemskap i BHT/DNT i julegave.  Alle barn som er medlemmer overnatter gratis på hyttene til de er 12 år.
Gi et medlemskap i BHT/DNT i julegave. Alle barn som er medlemmer overnatter gratis på hyttene til de er 12 år. Foto: Linda Fongaard

Et medlemskap i DNT er fin og miljøvennlig julepresang. Gi det sammen med en tur du har planlagt og vipps, har dere turopplevelser for livet sammen. Et medlemskap i Barnas Turlag koster 135,- for 2020. Medlemskap i BHT/DNT gir mange fordeler, blant annet gratis overnatting på hytter, rabatt på organiserte turer og ulike aktiviteter. Medlemmer får også 15% rabatt på varer i Tursenteret. Husk å ta med deg medlemskort. 

Annonse

Skrevet av Linda Fongaard 29. november 2019