Turtanken - guide til ski og vinterutstyr med Platou Sport

Torsdag 6. februar får Turtanken besøk av Platou Sport som veileder deg i jungelen av ski og vinterutstyr. Hva passer deg og dine drømmer best?

Hvilke ski, støvler og utstyr bør du velge når du skal på skitur i vinter? Vi får besøk av skiekspertene Fredrick Havre og Jørgen Hansen fra Platou Sport som veileder deg i jungelen av ski og turutstyr. Med seg har de Stein Møller fra Breogfjell AS. Hva passer for deg og dine drømmer?

Programmet

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag ved Fredrick Havre, Jørgen Hansen og Stein Møller.

20:00: Pause

20:10: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

Meld deg på Turtanken her. Gratis og åpent for alle.

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Annonse