Har du lyst til å være hyttevert på Norges mest originale turisthytte?

Skålatårnet (t.h.) ble i 2014 kåret til Norges mest originale hytte.
Skålatårnet (t.h.) ble i 2014 kåret til Norges mest originale hytte. Foto: Sindre Heggebø

Nå søker vi hytteverter til to av våre mest populære turmål: Skåla og Fonnabu.

Er du klar for en helt spesiell opplevelse i sommer? Det å være hyttevert på Skåla eller Fonnabu er fantastisk moro og givende, men innebærer også arbeid og lange dager. Betalingen får du i møte med glade vandrere og fantastiske naturopplevelser!

Om hytteverten

En hytteverts hovedoppgave er å ønske gjestene velkommen og å se til hytten. Arbeidet er sosialt og foregår i spektakulære naturområder. Er du sosial, med lederegenskaper og trives i fjellet er dette en oppgave for deg.

Som hyttevert tar du i mot gjestene som kommer, fordeler sengeplasser og rom. Du er tilgjengelig for spørsmål som gjestene måtte ha og ser til at alt er greit på hytten. Tømming av safe og skrive rapport til hytteavdelingen er andre oppgaver hytteverten utfører.

Er det deg vi ser etter?

Vi søker etter en serviceinnstilt og friluftskompetent person som vil bruke noen dager som hyttevert i juli eller august. Du må ha lederevner og være sosial og omgjengelig.

Hyttevertene har vakt i 4–8 dager i juli og august. Reise (innenfor Vestland) og mat er dekket av Turlaget.

Ønsker du å være hyttevert, eller har spørsmål? Kontakt vår hytteavdeling på telefon 55 33 58 14/55 33 58 16, eller på e-post bht@dnt.no.

Søknadsfrist: 1.3.2020. Søknad merkes hyttevert og sendes bht@dnt.no.

Bergen og Hordaland Turlag er Vestlandets største friluftslivsorganisasjon med over 30.000 medlemmer. Organisasjonen ble grunnlagt i 1890. Turlaget er tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT). Foreningens formål er å tilrettelegge for et aktivt, enkelt og naturvennlig friluftsliv, og sikre natur- og kulturgrunnlaget. Turlaget driver 25 hytteanlegg i Vestland fylke i samarbeid med lokallag og frivillige.

Se bilder av våre fantastiske hytteverter

Annonse