Anbefalte skiturer i mars

Man treffer mange greie folk på tur. Her fra fellesturen fra Ljosabotn til Grindaflethytta sist mars.
Man treffer mange greie folk på tur. Her fra fellesturen fra Ljosabotn til Grindaflethytta sist mars. Foto: André Marton Pedersen

Mange skiturer er fullbooket i mars, men på disse flotte turene er det ledig plass.

Det gjelder å gripe de mulighetene som byr seg. Vinteren hittil har bydd på lite snø i starten og krevende værforhold. Men nå er det rikelig med snø, og vi har flere skiturer du kan bli med på. 

Anbefalte overnattingsturer i mars

13.–15. mars: Upsete–Kaldavass–Vassfjøro-Upsete. Dette er en krevende tur med lange dagsetapper, men som til gjengjeld byr på flott utsikt i et nydelig fjellterreng. Les mer om turen her.

13.–15. mars: Ferskinghelg på Hallingskeid. Dette er en tur som passer for de med helt grunnleggende skiferdigheter og lysten til å lære seg mer om å ferdes trygt i fjellet på vinterstid. Les mer om turen her.

14.–15. mars: Skitur til Hadlaskard. Vi følger vakre Veigdalen innover til Hadlaskard fra parkeringen på Fet. Hvis været er på godsiden er dette en fantastisk skitur i en av de vakreste dalførene på Hardangervidda. Les mer om turen her.

14.–15. mars: Skitur til Gullhorgabu. Dette er en middels krevende tur. Det tar ca 4 timer å gå inn til Gullhorgabu. Les mer om turen her.

19.–22. mars: Skitur på Hardangervidda. Turen er som følger: Finse–Kjeldebu–Kjekkja–Ustaoset. Turen arrangeres for alle mellom 25 og 40 år. Krevende tur. Les mer om turen her.

20.–22. mars: Skitur til de ikoniske utsiktspunktene Kiellandbu og Timeglaset. En krevende, men fantastisk flott tur som gir deg en utsikt helt uten sidestykke. Les mer om turen her.

27.–29. mars: Toppturhelg i Nærøydalen. Denne helgen skal vi samle høydemeter på toppturski. Vi har booket en fin hytte like i Nærøydalen. På turene legger vi opp til noenlunde rolig tempo, men du må tåle 1000+ høydemeter per dag og være noenlunde stødig på ski. Les mer om turen her.

28.–29. mars: Skitur Hallingskeid–Geiterygghytta–Finse. Vinteren er en fantastisk tid på høyfjellet med endeløse hvite vidder og dype daler. Lørdagen går vi til den koselige Geiterygghytta via Kyrkjedøri hvor vi nyter en hærlig tre-retters middag. Les mer om turen her.

Er du medlem i Bergen og Hordaland Turlag får du rimeligere pris på turene. Bli medlem her.

Annonse