Vi søker deg!

Har du lyst å skape folkefesten 7-fjellsturen søndag 22. mai 2022? Vi trenger frivillige til flere oppgaver. Blir du med? 

Visste du at alle som jobber som frivillig under 3/4/7-fjellsturen får årets T-skjorte som takk for innsatsen? Rundt 150 frivillige er i sving når 7-fjellsturen går av stabelen søndag 22. mai 2022. Det er rett og slett en fantastisk opplevelse å bidra til vårt største og eldste arrangement. Du trenger ikke å stille hele dagen (men du kan selvfølgelig det om du ønsker det). Vi trenger blide morgenfugler i startområdet, heiagjeng i Byfjellene, saft og pause på Årstad, utdeling av T-skjorter, og ikke minst som maskoten Turbo som heier frem våre yngste deltagere, og mange flere.

Vi søker frivillige til 7-fjellsturen til følgende oppgaver:

Heiagjeng på fjelltoppene

Her har du ansvar for at alle deltagere får den gode opplevelsen langs trasèen. Du ser, motiverer og heier på alle som deltar i 3/4/7-fjellsturen. De fortjener det.

Opprigg og nedrigg

Vårt største arrangement krever en god del logistikk. Kjøring og oppsett av telt, toaletter og bannere er blant mange oppgavene. Her trenger vi sterke og praktisk orienterte frivillige.

Start 4-fjellsturen v/Årstad VGS

Her starter 4-fjellsturen og alle 7-fjellsturdeltagere passerer Årstad også. Her er det saftstasjon, infostand og toaletter.

Mål

Det er her det er mest travelt, så vi trenger frivillige som er organiserte og glad i å møte folk. Her deles det ut T-skjorter og diplomer, og er mye liv og røre.

Merking av trasé

En av de viktigste oppgavene. Vi trenger merkemannskap som er godt kjent  i 7-fjellsløypen, og som kan merke deler av traseen kvelden før arrangementet går av stabelen.

Start 3-fjellsturen v/Fløibanen

Barnefamilier starter 3-fjellsturen her. Det er infostand og våre frivillige her er ansvarlige for at også våre yngste deltagere for en kickstart på 3-fjellsturen.

Maskoten Turbo

Barna vil få ekstra skryt i år, og vi ønsker flere frivillige som er glade i barn til å kle seg ut som Turbo og heie ekstra på alle barn ved start på 3-fjellsturen og i målområdet.

Startmannskap Gravdal

Ved starten for 7-fjellsturen trenger vi morgenfugler som stiller som parkeringsvakter, ved infostand, som "trappepisker" ved Skåleviksvatnet og mer.

Baktropp

Baktroppen går sist over alle 7 fjell. Merkingen skal tas ned igjen og folk som henger etter blir møtt og hjulpet. Vi trenger her utholdende, tålmodige og erfarne fjellfolk.

Ønsker du å bli frivillig? Send din "søknad" til bht@dnt.no, eller meld deg på som frivillig via nettsiden: 

Vi takker våre samarbeidspartnere for 3/4/7-fjellsturen 2022:

Annonse