Logo
Til DNT.no forside
En senior deler ut en hvit t-skjorte til en annen senior.

Har du lyst å være frivillig på 7-fjellsturen?

Rundt 100 frivillige er i sving når 7-fjellsturen går av stabelen. Du trenger ikke å stille hele dagen. Alle som bidrar får årets 7-fjells t-skjorte.

Hvilke oppgave passer for deg?

Klippevakt og fjellvert på toppene

Her har du ansvar for at alle deltagere får den gode opplevelsen langs traséen. Du klipper papirstartkort. Du ser, motiverer og heier på alle som deltar i 3/4/7-fjellsturen. De fortjener det.

Opprigg og nedrigg

Vårt største arrangement krever en god del logistikk. Kjøring og oppsett av telt, toaletter og bannere er blant mange oppgavene. Her trenger vi sterke og praktisk orienterte frivillige.

Frivillige i målområdet i Marken

Det er her det er mest travelt, så vi trenger frivillige som er glad i å møte folk. Her deles det ut T-skjorter og diplomer, og er mye liv og røre.

Startområdet for 4-fjellsturen v/Årstad Videregående skole

Her starter 4-fjellsturen og alle 7-fjellsturdeltagere passerer Årstad også. Her er det saftstasjon, infostand og toaletter.

Merking av trasé

En av de viktigste oppgavene. Vi trenger merkemannskap som er godt kjent  i 7-fjellsløypen, og som kan merke deler av traseen kvelden før arrangementet går av stabelen.

Start 3-fjellsturen v/Fløibanen

Barnefamilier starter 3-fjellsturen her. Det er infostand og våre frivillige her er ansvarlige for at også våre yngste deltagere får en kickstart på 3-fjellsturen.

Maskoten Turbo

Barna liker ekstra skryt, og vi ønsker flere frivillige som er glade i barn til å kle seg ut som Turbo og heie ekstra på alle barn ved start på 3-fjellsturen og i målområdet.

Startmannskap Gravdal

Ved starten for 7-fjellsturen trenger vi morgenfugler som stiller som parkeringsvakter, ved infostand, som "trappepisker" ved Skåleviksvatnet og mer.

Baktropp

Baktroppen går sist over alle syv fjell. Merkingen skal tas ned igjen og folk som henger etter blir møtt og hjulpet. Vi trenger her utholdende, tålmodige, erfarne og ikke minst spreke fjellfolk.

Ønsker du å bli frivillig? Send e-post til bht@dnt.no. 

Annonse:
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Turer og kurs i BHT
Skitur Torfinnsheim–Nansenbu-Gråsida–Gjelle, 11.–13. februar 2022.
Turer og kurs i BHT
Turtips på Vestlandet
Grottetur til Telavåg på Sotra, april 2020.
Turtips på Vestlandet