Turlaget utsetter 3/4/7-fjellsturen til høsten

7-fjellsturen 2018, start Gravdal.
7-fjellsturen 2018, start Gravdal. Foto: André Marton Pedersen

7-fjellsturen, Turistforeningens største enkeltstående arrangement, blir utsatt til søndag 13. september.

Vi i Bergen og Hordaland Turlag har besluttet å utsette 3/4/7-fjellsturen fra 31. mai til 13. september. Vi har tidligere avlyst all aktivitet frem til 1. mai, vi fraråder hyttebesøk på våre turlagshytter og nå utsetter vi også DNTs største enkeltstående arrangement og Bergens store folkefest: 7-fjellsturen. Vi gjør dette for å være med på dugnaden om å hindre koronasmitte og verne om de svakeste i samfunnet.

Dette blir første gang noensinne 3/4/7-fjellsturen blir arrangert på høsten.

Vi håper at dere som har kjøpt startkort blir med på 7-fjellsturen 13. september. Lurer du på noe? Her vil vi svare så godt vi kan.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har kjøpt startkort til 3/4/7-fjellsturen 31. mai, kan jeg bruke det 13. september?

Ja, det kan du. Vi håper du er med oss da og gjør 3/4/7-fjellsturen til en flott folkefest i nydelige høstfarger. Det blir en historisk 7-fjellstur, annerledes enn alle de foregående.

Er det helt sikkert at det blir 3/4/7-fjellstur 13. september, eller kan den bli utsatt enda en gang?

Vi håper og tror at situasjonen vil normalisere seg i løpet av sommeren og at vi da har god margin til å kunne arrangere 3/4/7-fjellsturen 13. september.

Kan jeg gi startkortet mitt videre?

Ja, du kan gi ditt startkort videre til en venn eller familie. Vi ber den nye eieren om å sende sin e-postadresse til oss på bht@dnt.no, så vi kan ta kontakt med praktisk informasjon rundt 3/4/7-fjellsturen. Det er også mulig å selge startkortet videre.

Jeg kan ikke delta på 3/4/7-fjellsturen 13. september - får jeg pengene tilbake?

Ja, du kan få pengene tilbake. Vi vil refundere startkortavgiften til de som ikke kan være med på 3/4/7-fjellsturen 13. september. Samtidig vil vi minne muligheten av å gi startkortet ditt videre til en venn eller familie, eller du kan også selge startkortet ditt. Vi refunderer beløpet, men håper i det lengste at du er med og støtter oss videre. Ticketco (har du kjøpt ditt startkort på nett er Ticketco leverandøren) erstatter dessverre ikke eget gebyr som tilsvarer rundt 6% av prisen. Dette kan du lese mer om i TicketCos egne juridiske vilkår, avsnitt 8. For refusjon sender du referansekode fra Ticketco (5 bokstaver, du finner det i bestillingsbekreftelsen) til bht@dnt.no innen 30.04.2020. Har du kjøpt eller hentet ditt startkort i Tursenteret får du refusjon ved innlevering av kort når Tursenteret igjen er åpnet.

Kan jeg bruke årets startkort neste år?

Du kan ikke overføre årets startkort til 3/4/7-fjellsturen 2021. Hvis du ikke kan gå 13. september anbefaler vi deg å gi startkortet til en turglad venn. Du kan også få startkortet refundert.

Er det slik at prisen på startkort blir dyrere jo nærmere vi kommer 13. september?

De siste to ukene før 3/4/7-fjellsturen øker prisene på startkort noe. Du kan se prisoversikt her.

Jeg vil gjerne være frivillig på 7-fjellsturen 13. september, hva gjør jeg?

Supert du vil være frivillig! Vi har en oversikt over oppgaver og mer informasjon her. Der kan du også melde deg som frivillig.

Jeg har flere spørsmål som ikke er besvart her, hva gjør jeg?

Du kan da henvende deg på e-post: bht@dnt.no eller ringe 55 33 58 10 mellom kl 10 og 16. Du kan også komme innom Tursenteret når det åpner igjen på et senere tidspunkt.

For å sikre et godt tilbud når dette er over, trenger vi mer enn noen gang at alle som har glede av Bergen og Hordaland Turlag sitt tilbud viderefører sitt medlemskap hos oss. Til de som har et hjerte for naturen og som ikke er medlem utgjør deres medlemskap en stor forskjell og det bidrar til at vi kan overleve DNTs 152 år lange historie og fortsette med å tilrettelegge norsk natur for alle. Tusen takk, din støtte betyr mye.

Annonse