Bergenstrimmen - ny runde Vinter 2021/22!

Vinnerbilde fotokonkurranse Bergenstrimmen vinter 2020/21 #bergenstrimmensentrum
Vinnerbilde fotokonkurranse Bergenstrimmen vinter 2020/21 #bergenstrimmensentrum Foto: Synnøve Schnell

Bergenstrimmen høst/vinter starter opp lørdag 9. oktober!  Meld deg på nå, oppdag nye turområder i din bydel eller hele Bergen og konkurrer mot andre.

Turkonkurransen Bergenstrimmen har blitt et ettertraktet opplegg for mange. Noen går for å konkurrere mot andre og få flest poeng, noen for å besøke alle turmål i sitt nærområde, og noen for å finne nye turmål.

Bergenstrimmen - enkelt forklart

Ikke vært med før? Bergenstrimmen er altså et enkelt turkonkurransekonsept hvor du går på tur til ulike topper og turmål, sjekker inn på turmålet med appen på mobilen, og får poeng avhengig av hvor krevende turen er. 

Vi har delt Bergenstrimmen inn i fem soner: Bergenstrimmen Sør ​​​​​​​(Fana og Ytrebygda bydel), Bergenstrimmen Vest (Laksevåg og Fyllingsdalen), Bergenstrimmen Sentrum (Årstad og Bergenhus) og Bergenstrimmen Nord (Arna og Åsane) og en samlet turkonkurranse Bergenstrimmen RETTUT for hele Bergen som samler alle turmål som er med i bydelsversjonene. 

Last ned Trimpoengappen iAppStore eller GooglePlay og bli med på konkurransen i ditt nærmeste turområde. Meld deg på på én, eller flere konkurranser.

Konkurransen går f.o.m. 9. oktober 2021 t.o.m. 28. februar 2022.

Turmålene er i utgangspunkt de samme som tidligere, men vil bli utvidet med flere innsjekkingspunkt underveis i konkurransen, så følg med og tips oss gjerne hvis du savner et turmål.

Hvordan melde seg på?

1. Last ned Trimpoeng-appen

iPhone eller Android telefon. Har du deltatt i en Trimpoeng konkurranse før, trenger du ikke gjøre dette. Last ned med din iPhone eller Android.

2. Registrer deg med navn, mobilnummer og e-post adresse. Du mottar så et passord via sms.

Prisen er 75 kr for medlemmer og 150 kr for ikke-medlemmer. Ved konkurranseslutt blir det kåret vinnere.

Ikke medlem? Meld deg inn i Turlaget her.

Brukt Trimpoeng-appen før?

Gå inn i appen og finn "konkurranseoversikt" i menyen. Der finner du alle Bergenstrimmene, så melder du deg på den du ønsker å være med på. Her kan du også bytte mellom konkurranser hvis du melder deg på flere samtidig. 

Oppdag nærmiljøet ditt og kom gjerne med forslag til turmål du vil ha med

Trimpoeng er en fin mulighet å bli kjent med ulike turmål i Bergen. De fleste av turene har gps-spor og alle har turbeskrivelse. Du må ikke følge gps-sporet til målet. Du kan gå andre stier, og du kan finne andre stier til målet på ut.no.

Hvis du har forslag til nye turmål, så kan du tipse om det i appen (når du står på turmålet du ønsker å ha med), eller til Tursenteret på bht@dnt.no, telefon 55 33 58 10 (10–16).

OBS! Husk å velge tur etter evne og etter værforholdene på dagen. Husk at det ofte er kaldere i høyden. Ta med og på deg nødvendige klær og utstyr til å klare deg ved et værskifte. Sjekk værmeldingen for turmålet før du går. Varme, vindtette og vantette klær, lue og votter må med på de lengre turene. Vi anbefaler også en vindsekk, et liggeunderlag og en enkel førstehjelpspakke. Kart og kompass , eller gps, eller mobil til orientering må også med. Matpakke og drikke til lengre turer. 

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 8. oktober 2021