Bergenstrimmen - ny runde!

Nå starter Bergenstrimmen opp igjen! Mange turmål å utforske i bergensområdet.
Nå starter Bergenstrimmen opp igjen! Mange turmål å utforske i bergensområdet. Foto: André Marton Pedersen

Bergenstrimmen høst/vinter starter tirsdag 10. november! Meld deg på nå, oppdag nye turområder og konkurrer mot andre.

Bergen og Hordaland Turlag og flere av de nærliggende lokallagene arrangerer ikke fellesturer ut denne måneden på grunn av økende smittetrend. Som et alternativ til de utsatte fellesturene, og for å inspirere til å bruke nærmiljøet nå i koronatiden, starter vi derfor opp en ny runde med Bergenstrimmen! Sist gang ble turkonkurransen veldig populær og vi håper mange vil melde seg på nå også.

Bergenstrimmen - enkelt forklart

Ikke vært med før? Bergenstrimmen er altså et enkelt turkonkurransekonsept hvor du går på tur til ulike topper og turmål, sjekker inn på turmålet med appen på mobilen, og får poeng avhengig av hvor krevende turen er. 

Vi har delt Bergenstrimmen inn i fire soner: Bergenstrimmen Sør ​​​​​​​(Fana og Ytrebygda bydel), Bergenstrimmen Vest (Laksevåg og Fyllingsdalen), Bergenstrimmen Sentrum (Årstad og Bergenhus) og Bergenstrimmen Nord (Arna og Åsane). 

Last ned Trimpoengappen og bli med på konkurransen i ditt nærmeste turområde. Meld deg på på én, eller flere konkurranser.

Konkurransen går f.o.m. 10. november 2020 t.o.m. 28. februar 2021.

Turmålene er i utgangspunkt de samme som tidligere, men vil bli utvidet med flere innsjekkingspunkt underveis i konkurransen, så følg med.

Hvordan melde seg på?

1. Last ned Trimpoeng-appen

iPhone eller Android telefon. Har du deltatt i en Trimpoeng konkurranse før, trenger du ikke gjøre dette. Last ned med din iPhone eller Android.

2. Registrer deg med navn, mobilnummer og e-post adresse. Du mottar så et passord via sms.

Prisen er 75 kr for medlemmer og 150 kr for ikke-medlemmer. Ved konkurranseslutt blir det kåret vinnere.

Ikke medlem? Meld deg inn i Turlaget her.

Oppdag nærmiljøet ditt og kom gjerne med forslag til turmål du vil ha med

Trimpoeng er en fin mulighet å bli kjent med ulike turmål i Bergen. De fleste av turene har gps-spor og alle har turbeskrivelse. Du må ikke følge gps-sporet til målet. Du kan gå andre stier, og du kan finne andre stier til målet på ut.no.

Hvis du har forslag til nye turmål, så kan du tipse om det i appen (når du står på turmålet du ønsker å ha med), eller til Tursenteret på bht@dnt.no, telefon 55 33 58 10 (10–16).

OBS! Husk å velge tur etter evne og etter værforholdene på dagen. Husk at det ofte er kaldere i høyden. Ta med og på deg nødvendige klær og utstyr til å klare deg ved et værskifte. Sjekk værmeldingen for turmålet før du går. Varme, vindtette og vantette klær, lue og votter må med på de lengre turene. Vi anbefaler også en vindsekk, et liggeunderlag og en enkel førstehjelpspakke. Kart og kompass , eller gps, eller mobil til orientering må også med. Matpakke og drikke til lengre turer. 

Annonse