Book Alexander Grieghytten til redusert pris

Alexander Grieghytten i Bergsdalen
Alexander Grieghytten i Bergsdalen Foto: André Marton Pedersen

Alexander Grieghytten i Bergsdalen kan nå bookes igjen. Hytten ble gjenåpnet etter totalrenovering i januar i år, og besøkende grupper vil møte nye, lyse lokaler.

Kan leie hele hytten

Per dags dato kan grupper med maks 20 personer leie hytten. Turlaget har tilsyn hver 14. dag, eller etter 50 gjester, for å sørge for tilstrekkelig smittevern. Gruppen som leier disponerer hele hytten. Hytten har stort spiserom med kapasitet til en skoleklasse, peisestue, kjøkken med to komfyrer, kjøleskap og oppvaskmaskin. I kjelleretasjen finner du bl.a. dusj, toaletter, badstue, tørkerom, bordtennisbord (ta med racketer/baller). Innlagt vann og strøm. Spill og barnebøker. Grill i hyttetunet. Det er terrasse rundt hele bygningen, og eget vedhus. Mer om totalrenoveringen på 3,3 millioner kroner kan du lese om her.

Nye retningslinjer for turlagshytter

På grunn av koronapandemien gjelder det nye retningslinjer for bruk av DNTs hytter. Dette kan du lese mer om her: Regler for hyttebesøk.

Redusert leiepris

Grunnet smittevern kan hytten kun brukes av grupper med maks 20 personer.  Vi har derfor tilpasset prisen for utleie av Alexander Grieghytten inntil videre. Prisen for hele hytten med 20 sengeplasser er kr 3.900,- pr natt.  Skoleklasser og lignende grupper som ønsker å bestille bes om å sjekke tilgjengelighet på nett, for så å kontakte: bht@dnt.no

Se bilder av den totalrenoverte Alexander Grieghytten

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 13. mai 2020