Bent Høie hyttevert på Skåla

Helseminister Bent Høie og generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, skal være hyttevært på Skåla.
Helseminister Bent Høie og generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, skal være hyttevært på Skåla. Foto: Marius Dalseg Sætre

Helseminister Bent Høie på dugnad for Turlaget. Skal være hyttevert på Skålabu.

Helseminister Bent Høie som hyttevert på Skålabu

Fra lørdag 27. juni til mandag 29. juni skal helseminister Bent Høie og ektemann og generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, være hytteverter på Skålabu ved Loen i Nordfjord. En hyttevert er en frivillig person som bruker deler av ferien sin for å være der for deg og for å gjøre ditt opphold til en minnerik opplevelse. Bent Høie og Dag Terje Klarp Solvang vil bo på Skålabu sammen med gjestene, og oppgavene deres vil være å vise de besøkende til rette og passe på og hjelpe til med fordeling av diverse fellesoppgaver og forefallende arbeid.

Ledige senger

Både Skålabu og Skålatårnet begynner å fylles opp, men i skrivende stund er det fortsatt noen ledige plasser den kommende uken. På grunn av smittvernhensyn må alle booke sengeplass på forhånd. Regelen om 1 meter avstand gjelder selvsagt også fortsatt. Drop-in og dagsbesøk er ikke tillatt.

Det er fortsatt noen ledige plasser på Skålabu og Skålatårnet - book sengeplass nå.

Fortsatt mye snø på Skåla

Det har vært en usedvanlig snørik vinter og det er fortsatt mye snø på Skåla. Følg med på våre føremeldinger for oppdatert informasjon om forholdene på Skåla, og ta gjerne kontakt med Tursenteret vårt om du har spørsmål. Det tar 4–5 timer å gå opp til Skålabu.

Flere hytter åpnet for besøk

Det er mange andre av våre hytter som også har ledig kapasitet og som man kan gå til uten ski. Se oversikten over de åpne turlagshyttene her. 

Les: Retningslinjer for hytteovernatting

Riktig godt opphold!

Skålatårnet og Skålabu på Skåla, september 2018.
Skålatårnet og Skålabu på Skåla, september 2018. Foto: Sindre Heggebø

Annonse