Alexander Grieghytten åpen for sengebooking

I sommer kan du booke sengeplass på Alexander Grieghytten i Bergsdalen..
I sommer kan du booke sengeplass på Alexander Grieghytten i Bergsdalen.. Foto: André Marton Pedersen

Unik mulighet - i sommer kan du booke eget rom på Alexander Grieghytten i Bergsdalen.

Kun i sommer

Normalt sett er Alexander Grieghytten kun en utleiehytte, det vil si at man må leie hele hytten med 34 sengeplasser. Men i sommer åpner vi opp for utleie av rom. Fra og med 4. juli til og med 7. august kan du altså booke ditt eget firemannsrom og overnatte på Alexander Grieghytten. Det er fire rom som er bookbare. 

Priser for overnatting

Overnatting   Medlem   Ikke-medlem
Voksne   kr 280,-    kr 400,-
Ungdom 13-26 år   kr 140,-   kr 400,-
Barn (0-12 år)   gratis   kr 200,-
Barn født 2016 eller senere   gratis   gratisÅpner opp nye turmuligheter

Det at man kan booke sengeplass på Alexander Grieghytten åpner opp for mange flotte turmuligheter i Bergsdalen. For eksempel kan du gå fra Alexander Grieghytten til Bolstadøyri, en tur på litt over 14 km og beregnet gangtid på 7 timer. Dette er en tur gjennom nydelig kultur- og naturlandskap forbi de mange stølene mot Rasdalen. Les mer om turen her.

En alternativ rute er å gå fra Alexander Grieghytten til Evanger. Den turen er på 15 km og beregnet gangtid er 6 timer. Les mer om turen her.

Eller hva med å gå Bergsdalen på langs i sommer? Starte ved Fitjadalen og gå til Breidablik, deretter til Vending, så videre til Alexander Grieghytten og ende opp på Evanger som har togforbindelse? Da får du virkelig sett hvordan Bergsdalen henger sammen. 

På grunn av smitteverntiltak må rommet bookes på forhånd. Det er også viktig at du leser igjennom denne informasjonen før du drar på hytten.

Se bilder av Alexander Grieghytten

Annonse