Cathrine Horn nominert til Friluftslivsprisens Ildsjelpris

Cathrine Horn på tur med DNT Fjellsport Bergen.Cathrine på klatretur i Hemsedal.
Cathrine Horn på tur med DNT Fjellsport Bergen.Cathrine på klatretur i Hemsedal. Foto: Endre Rieber Sommersten

Nå kan du være med å stemme DNT fjellsport Bergen sin egen Cathrine Horn frem som vinner av Friluftslivsprisens ildsjelpris.

Friluftslivsprisens ildsjelpris er en pris som deles ut hvert år under festivalen Friluftsliv for alle på Stenberg på Vestre Toten. Prisen går til en person som på en forbilledlig måte har utmerket seg lokalt og som har vist et ekstraordinært engasjement. Det er derfor veldig gledelig at Cathrine Horn fra DNT fjellsport Bergen er én av totalt tre personer som er nominert til årets Ildsjelpris. De to andre nominerte er Svein Syversen og Jarle Føreland.

Du kan lese mer om de tre nominerte her

- Det er kjempestas å være nominert til denne prisen! sier Cathrine Horn, leder for DNT fjellsport Bergen. - Vi er mange som bidrar med mye tid og innsats i fjellsportgruppen vår, og da er det kjekt at det blir lagt merke til. Jeg føler jeg representerer alt det gode arbeidet vi i DNT fjellsport Bergen gjør.

Om Cathrine Horn skriver arrangøren Friluftsliv for alle følgende:

Kandidaten er styreleder av DNT fjellsport Bergen, og har vært aktiv i fjellsportmiljøet i mange år, både som sommer- og vinterturleder. Hun er også aktivitetsleder i kajakk, toppturentusiast, klatrer både fjell og is, ivrig fjellskiløper og pulktrekker. Kandidaten var med å starte opp Hverdagsturer, som har blitt en viktig sosial møteplass for fjellsportere i Bergen. Cathrine Horn beskrives som dyktig på å skaffe nye frivillige og inspirerer ungdommene til å bli med å teste fjellsportaktiviteter, og som en enorm ressurs og ambassadør for friluftslivet og dugnadsarbeidet i Bergen og Hordaland Turlag.

Stem på Cathrine

Vinneren avgjøres gjennom en SMS-avstemning som pågår fra i dag til 6. september. Hvis du vil stemme på Cathrine, så send Ildsjel 2 til 26444. Du kan stemme så mange ganger du vil. Det er i utgangspunktet gratis å stemme, men sjekk eget abonnement. Noen operatører tar betalt for SMS til 5-sifrede nummer.

- Hvorfor skal folk stemme på deg?

- Det er for å støtte arbeidet vi gjør i DNT fjellsport Bergen. Hvis vi vinner førstepremien på 50 000 kroner ønsker vi å bruke pengene til å få holdt et spesielt førstehjelpskurs i høyfjellet. Det er et kostbart og krevende kurs som vi i flere år har hatt lyst til å fått gjennomført, sier Cathrine og legger til at hun synes det er kjekt at også yngre personer blir lagt merke til og nominert.

Velkommen med på tur med DNT fjellsport Bergen

Cathrine forteller at fjellsportgruppen har mange hverdagsaktiviteter og turer på høstprogrammet.

- I forgårs badet vi etter tur til Rundemanen, og vi har mange helgeturer fremover i høst med ledige plasser, så det er bare å kaste seg med. Vi gleder oss til høsten og ikke minst til skisesongen starter! sier Cathrine.

- Tror du at du kommer til å vinne?

- Jeg har to sterke finalister å kjempe mot, men håpet er jo der.

Prisen deles ut av Lasse Heimdal, generalsekretær i Norsk Friluftsliv, på Raufoss fredag 11. september.


Stem på Cathrine - send Ildsjel 2 til 26444.

Se flere bilder av Cathrine på tur med DNT Fjellsport Bergen.

Annonse