Friluftstrimmen 60+ - Starter opp i Bergen

Friluftstrimmen 60+
Friluftstrimmen 60+ Foto: Thomas S. Pettersen

Nå starter vi opp frilufstrimmen 60+ for mennesker som liker motiverende trening utendørs sammen med andre. Her kan nybegynnere og sprekinger trene sammen fordi øvelsene tilpasses ulike nivå. Tilbudet er gratis. Vi starter opp denne uken i Nygårdsparken og på Fana Stadion.

Kom i form gjennom hyggelig og motiverende samvær med andre mennesker på Friluftstrimmen. Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg! 

Tilbudet er gratis og vi starter det opp på to faste steder til faste tidspunkt hver uke. På torsdager kl. 10 blir det altså Friluftstrimmen 60+ i Nygårdsparken og på Fana Stadion.

DELTAKELSE KREVER PÅMELDING

For å delta må du melde deg på hver enkelt trening på nettsiden vår. Dette på grunn av krav om smittesporing.

Her finner du mer informasjon og påmelding til Frilufstrimmen 60+

Har du lyst til å være frivilligvert på Friluftstrimmen?
Etterhvert vil vi svært gjerne ha med frivillige til å servere litt kaffe eller te etter treningen, og det blir satt av tid til det sosiale etterpå. Brenner du for et sosialt og gratis treningstilbud for eldre? Er du pensjonert fysioterapeut og vet hvor viktig styrketrening og en sosial møteplass er for seniorer? Kunne du tenke deg å være Turlagets representant og vertskap for friluftstrimmen? Ta kontakt med birgithe.roald@dnt.no 

Friluftstrimmen 60+ starter opp i Bergen
Friluftstrimmen 60+ starter opp i Bergen Foto: John Petter Nordbø

Annonse

Skrevet av Birgithe Roald 24. august 2020