Høstens turer med DNT fjellsport Bergen

T- merket sti mellom Dyrkolbotn og Skavlabu
T- merket sti mellom Dyrkolbotn og Skavlabu Foto: Linda Fongaard

Overgangen fra sommer til høst i fjellet er virkelig fint. Gode minner fra høstfjellet varmer når regnet og kulda kommer. Kanskje oppdager du en ny favoritthytte sammen med oss i DNT fjellsport Bergen, eller mestrer en ny aktivitet du ikke hadde prøvd før? 

Knall værmelding i helga, så hvorfor ikke ragge rundt i Stølsheimen med joggesko? Løpetur trenger ikke bety konkurransefart, det blir med både grasiøse gaseller og luntende lamaer! Berit Reppen Lorentzen

Helga 28-30.august har vi en løpetur i Stølsheimen, hvor man overnatter på Skavlabu og Norddalshytten. Per dags dato er det 8 påmeldte, og plass til et par til.  Les mer og meld deg på her. 

Padling er populært som aldri før, og helga 28.-30.august inviterer DNT fjellsport Bergen deg med på Sensommerpadling i Aurland. 

Vi tilbyr også teltturer i høst og en av dem går på Hardangervidda. Klar for et lite høsteventyr på Dronningstien og opp til Kongen av Hardangervidda, den majestetiske Hårteigen? Meld deg på Teltur til Hårteigen via Dronningstien

Når høsten er på hell i høyfjellet er det på tide å benytte sjansen til å kombinere en flott høsttur med utsøkt gourmetmat. Har du vært med på vår tradisjonsrike Gourmettur til Fonnabu? Her kan du også få deg en bretur om forholdene ligger tilrette for det. 

Hver uke arrangerer vi Ukens hverdagstur og ukentlig klatring når det er sesong for klatring ute. Følg med på vår facebookside og vår nettside for aktiviteter. 

Ønsker dere velkommen med på tur med DNT fjellsport Bergen.


Aurland
Aurland Foto: Torill Refsdal Aase

Annonse

Skrevet av Silje Valla 24. august 2020