Kom deg ut-supertilbud på medlemskap

Kom deg ut-dagen på Fløyen, 2. september 2018.
Kom deg ut-dagen på Fløyen, 2. september 2018. Foto: Andre Marton Pedersen, André Marton Pedersen

Melder du deg inn i løpet av perioden 4. - 10. september 2021, får du resten av året - og HELE 2022 - med på kjøpet! 

 I anledning Kom deg ut-dagen 2021 klinker vi igjen til med et skikkelig godt tilbud til alle som vil bli medlem i Turlaget. Innmelding og betaling må skje på nett i kampanjeperioden og gjelder kun nye medlemmer.

Hvilken medlemskap passer for meg?

DNT har ulike typer medlemskap. For deg med flere barn under 26 år på samme adresse er kanskje familiemedlemskap riktig valg? Voksne mellom 27 og 66 kan melde seg inn som hovedmedlem, og er det en voksen til i husstanden så kan du samtidig tegne husstandsmedlemskap. Våre honnørmedlemmer er 67 år eller eldre, og for alle under 18 er det å velge mellom barnemedlemskap, skoleungdom eller ungdomsmedlemskap. Les mer om våre medlemskapstyper.

Fordeler du har som medlem i Turlaget

Du får blant annet rabatter på hytteovernatting, turer og kurs, samt at du får medlemspris på turutstyr og kart i Tursenteret. Ungdom overnatter til halv pris og barnemedlemmer overnatter helt gratis på hyttene! Medlemmene våre liker også at det får medlemsbladene Sti og Varde (Bergen og Hordaland Turlag) og Fjell og Vidde (DNT). I tillegg får du rabatter hos Gjensidige og selvfølgelig tilgang til DNT-nøkkelen som gir tilgang til det store hyttenettverket vårt.

Les også: 10 gode grunner til å være medlem i Turlaget

Gi medlemskap i konfirmasjonsgave

Jeg ønsker meg blodrød solnedgang, mosedekket skogbunn og en sti som forsvinner over horisonten. Jeg vil ha knitringen av et bål og smaken av kakao fra termos. Mest av alt vil jeg ha tid til å plukke opp en pil som nesten traff en trestubbe.

Nå kan du jeg bort en gave som vil kunne fylles med innhold hele året! Vi sender deg et gavekort med medlemskortet til den du vil gi et DNT-medlemskap. Slik kan du gi bort et helt år med naturopplevelser, stier, T-merkede varder og ikke minst 550 hytter å overnatte på. Det koster ikke mye å bli rik på opplevelser!

Årets første julegavetips

Vil du være tidlig ute med årets julegaver? Hva med et gavemedlemskap til dine nærmeste? Også denne får du i Kom deg ut-uken som supertilbud!

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Annonse

Skrevet av Hild Fjermestad Aase 3. februar 2021