Aktivitetene våre starter opp igjen

Tur fra Gymmeland til Solbakkafjellet i Bergen
Tur fra Gymmeland til Solbakkafjellet i Bergen Foto: André Marton Pedersen

De fleste av våre aktiviteter starter opp igjen denne uken. Følg med på våre nettsider for oppdatert informasjon om hvilke aktiviteter som går som planlagt.

Med grunnlag i lettelsene i smitteverntiltakene som ble innført av Bergen Kommune 22. september vil de fleste av våre aktiviteter gå som planlagt fremover. Vi tar forbehold om at enkelte turtilbud fortsatt er avlyst og at det er behov for tilpasninger i ulike turer, kurs og arrangement fremover med grunnlag i gjeldende smittevernregler. Følg med på våre tur og kurs nettsider for oppdatert informasjon om enkelt tilbud. Er du påmeldt en aktivitetet får du oppdatering på e-post/sms ved endringer, eller avlysninger. 

  1. Hold deg hjemme om du er syk, og respekter gjeldende regler for karantene og isolasjon. Bestill smittetest om du mistenker koronavirus. 
  2. Ha rene hender, unngå å ta deg til ansiktet. 
  3. Hold minst 1-meters avstand til andre enn dem du lever med til vanlig.
  4. Fra 8. september og til og med 29. september anbefales kollektivreisende i Bergen å bruke munnbind eller ansiktsmaske når 1 meters-regelen ikke kan overholdes. Anbefalingen gjelder ikke for barn under ungdomsskolealder.

Du må booke seng før overnatting på våre hytter

Du kan fortsatt dra til våre turlagshytter, men på grunn av smitteverntiltak må alle sengeplasser bookes på forhånd. Det er også viktig at du leser igjennom regler for hyttebesøk i 2020 før du drar på hytten. Dagsbesøk og drop-in er ikke tillatt, men teltere kan hente ut proviant og låne toalettet ved behov.

Høsttur til Åsedalen
Høsttur til Åsedalen Foto: Helen Uglenes, Bergen og Hordaland Turlag

Annonse