Høstens tur-konkurranser

Turpostkasse ved Mikkelsvatn i Os.
Turpostkasse ved Mikkelsvatn i Os. Foto: André Marton Pedersen

Oppdag nye områder og samle poeng - prøv våre turpost-konkurranser i høstferien.

Høsten er en nydelig tid å gå på tur i og mange liker å utfordre seg selv enten ved å oppdage nye stier eller å konkurrere mot andre.  Bergen og Hordaland Turlag tilbyr en rekke turpost-konkurranser i ulike varianter og høsten er en fin tid å bli med på dette. Nesten alle lokallagene har sine egne turposter og engasjementet er stort! Kanskje ikke så rart, for her får man både konkurrert og blitt kjent med nye områder.

TiTur Bergen varer frem til 31. oktober

En populær turpost-konkurranse er TiTur Bergen som byr på ti flotte turmål i Bergen. Turene er lette til middels krevende og passer for de aller fleste. Du har kanskje tatt noen av toppene, men ikke alle? Du har fortsatt tid, for konkurransen varer frem til slutten av oktober.

Det er heller ikke for sent å komme i gang med årets TiTur. Det er bare å bli med! Konkurransen fungerer slik at du laster ned et turkort (det kan du gjøre HER), og så besøker du turmålene og svarer på kontrollspørsmålene. Eller du kan laste ned appen "DNT SjekkUT". Søker du på listen TiTur20 vil du få opp årets 10 turer. Sjekk inn når du når punktene.

Alle som besøker de 10 turene får egen TiTur-brettekopp og det blir trekning av flotte premier i uke 45 blant alle som har fullført.

På UT.no finner du detaljerte beskrivelser om turmålene ved å søke på Titur20

Poengjakt i lokallagene

Bor du utenfor Bergen, så ta en titt om ditt lokallag har et turpost-program. Mange av lokallagene har f.eks egne Trimpoeng-konkurranser og det fungerer slik at man får poeng når man går på tur til ulike fjelltopper. Også Bergen har egen Trimpoeng-konkurranse, den heter Bergenstrimmen.

Så bli med på turpost-konkurranse i høst! Mange fine, nye topper å bli kjent med!

Annonse