Turlaget åpner for hytteutleie

Gullhorgabu i Bergsdalen kan du nå leie og få helt alene.
Gullhorgabu i Bergsdalen kan du nå leie og få helt alene. Foto: Torill Refsdal Aase

Unik mulighet - bestill nå og få en turlagshytte helt for deg selv og dine.

Bergen og Hordaland Turlag vil fremover leie ut turlagshyttene som enheter og folk kan ikke bestille sengeplass som tidligere. Det betyr at én familie eller én kohort kan reservere hytten pr døgn og få den helt for seg selv. Det skjer på bakgrunn av de siste endringene i smitteverninstruksene og for å hindre at flere grupper møtes på hyttene. Ordningen vil i første omgang vare fram 31.01.2021.

Vi leier kun ut hovedhytten, slik at sikringshytten står tom - som sikringshytte. Dersom det er gjester med hund kan de selvsagt velge sikringshytten som har hundebur. Men ellers er det ikke lov med dagsturbesøk på hyttene og alle som leier hytte må sette seg godt inn i reglene.

Fast pris for hytteleie

Prisen for overnatting blir lik for alle hyttene; 1200 kroner for medlem og 2000 kroner for ikke-medlem. Unntaket er Alexander Grieghytten i Bergsdalen hvor prisen er 2000 kroner for medlemmer og 2800 kroner for ikke-medlemmer. Det er ikke maksgrense for antall personer i en familie/kohort, men alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster. Antall personer som skal på hytten må registreres ved bestilling av hytten.

Holmaskjer og Langavassbu vil ha vanlig sengebooking som før. Skåla er stengt på grunn av veggedyr.

De som allerede har bestilt en eller flere senger i november eller desember har nå fått reservert hele hytten. Dette gjelder også grupper/lokallag som har booket i januar.

Hvis du har spørsmål, så kontakt Tursenteret vårt i Marken på bht@dnt.no eller 55 33 58 10.

Annonse