Gi en hytte i julegave

Gi et hytteopphold i julegave! Få hele hytten for dere selv.

Julen nærmer seg og mange er allerede i gang med årets julegaveinnkjøp. Men hva gir du egentlig til den som har det aller meste fra før? Strømper? Dagbok 2021? Skjerf? Joda, helt greie gaver det, men litt kjedelige kanskje? Er du på jakt etter en helt unik julegave kan du nå gi et opphold på en turlagshytte! For frem til 31. januar 2021 kan du nemlig nå leie en hel turlagshytte - og få den helt for deg og dine!

Hva er vel ikke bedre å samle familien til en fin helg sammen i fjellet og få tid til fine skiturer, lage god mat og ha den gode samtalen?

Bestill hytte nå - og print ut denne flotte plakaten 

Fast pris for hytteleie

Turlaget leier altså nå ut alle turlagshyttene som enheter, folk kan ikke bestille sengeplass som tidligere. Det betyr at én familie eller én kohort kan reservere hytten pr døgn og få den helt for seg selv. Bakgrunnen for dette er siste endringene i smitteverninstruksene og for å hindre at flere grupper møtes på hyttene.

Prisen for overnatting blir lik for alle hyttene; 1200 kroner for medlem og 2000 kroner for ikke-medlem. Unntaket er Alexander Grieghytten i Bergsdalen hvor prisen er 2000 kroner for medlemmer og 2800 kroner for ikke-medlemmer. Det er ikke maksgrense for antall personer i en familie/kohort, men alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster. Antall personer som skal på hytten må registreres ved bestilling av hytten.

Slik gjør du det

1. Gå på ut.no og bestill den hytten du ønsker. Her er oversikt over alle våre hytter.

2. Print gjerne ut denne plakaten og gi ved gaven.

3. Gratulerer! Nå er den gaven fikset. Len deg tilbake og gled deg til jul!

Annonse