Julegavetips til turglade barn

Reisespill, kikkert eller kanskje en popcornkjele? Her er noen av våre julegavetips som får jubelen til å stå i taket på julaften!

Julen nærmer seg og du er kanskje i gang allerede med å handle julegaver? Men hva gir du til barna? Her er noen gode forslag fra oss i Turlaget. Kom gjerne innom Tursenteret i Marken også. Der har vi mange flotte gavetips.

Her er noen av våre favoritter.

Terningspillet Reise

Rorys Story Cubes Voyages er et fantasifullt lite terningspill som alltid får plass i bagasjen. Spillet er superenkelt og går ut på å trille alle terningene og fortelle en morsom historie fra symbolet på terningene. Passer fantasifulle barn fra 6 år og oppover. Du kan kjøpe den her.

Kikkert

Focus Junior 6x21 er en perfekt førstegangskikkert for barn og ungdom. Stort fokuseringshjul gjør det lett å justere skarpheten, og antirefleksbehandlingen gir et klarere bilde. Gummidekselet beskytter mot støt og slag, og gir også et sikrere grep slik at du ikke mister kikkerten. 6x forstørrelse gir et rolig bilde slik at du lettere finner fuglene eller elgen. Du kan kjøpe den her.

Ryggsekk

Bergans Ruffen 18 er en dagstursekk som passer perfekt for barn. Stort hovedrom, godt bæresystem og mange detaljer. Du kan kjøpe den her.

Munnspill

Å klunke frem noen lyder på munnspill gir garantert godt stemning uansett hvor god (eller dårlig) du er til å spille. Et munnspill er lett å ta med i sekken. Legami Vintage Harmonica C er et klassisk turmunnspill med ti hull og tjue lyder. Munnspillet er stemt i C. Leveres i beskyttende oppbevaringsboks med retrovibber. Du kan kjøpe det her.

Turbomatboks

Turbo er en blå, munter fjellrev og er maskoten til Barnas Turlag. Visste du at han har sin egen, kule matboks? fDen er laget i metall, med plass til både brødskiver og litt frukt. Artig Turbotrykk på alle sider samt fjellvettreglene trykket på baksiden. Boksen er også et perfekt sted for steinsamlingen og andre mer eller mindre praktisk skatter fra hjemveien. Du kan kjøpe den her.

Hodelykt

Mange barn liker å ha på en hodelykt når de er utendørs om kvelden, for da har de armene frie. Silva Scout 2X er det perfekte turfølget for barn. Lykten er utstyrt med 300 lumen lysstyrke, brukervennlig batterilokk samt smidig regulering av vinkelen på hodelykten. Stor knapp som barnet enkelt kan betjene med hansker. Du kan kjøpe den her.

Hyttetur med hele familien

Hva med å et opphold på en turistforeningshytte til hele familien? Frem til 31. januar er det slik at man kan leie en hytte og få den helt for seg selv. Vi gjør det slik på grunn av korona og at flere grupper ikke skal omgås hverandre på hyttene. Så dette er en fin sjanse å få litt kvalitetstid med familien. Les mer her.

Se flere julegavetips i DNT-butikken

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer i DNT-butikken? Bli medlem du også!

Annonse