Gi et medlemskap i julegave

Foto: Pernille Nygård

Vi ønsker å kjenne snøfnuggene på nesen, se solen stå opp og gå ned, vandre over viddene, bade i bekkene og overnatte på hytter milevis fra folk. Neste år tror vi på at det skjer! Gi bort et DNT-medlemskap til jul. Det er en god start.

Nå kan du gi bort en gave som vil kunne fylles med innhold hele året. Vi sender deg et gavekort med medlemskortet til den du vil gi et DNT-medlemskap. Slik kan du gi bort et helt år med naturopplevelser, stier, T-merkede varder og ikke minst 550 hytter å overnatte på. Gavekortet kommer til deg noen få dager etter at du har bestilt nedenfor.

OBS: Etter 16. desember kan vi dessverre ikke garantere at gavekortet kommer frem i posten til jul. Trenger du gavekortet fort, kan du laste ned en pdf som du kan skrive ut selv.

Foto: Hild Fjermestad Aase

Hvorfor skal jeg bli medlem?

Styrelederen i Bergen og Hordaland Turlag, Elisabeth Skage, liker å spørre folk om hvorfor de er medlem i Turlaget. Det er naturlig å forvente et svar som: "Jeg liker så godt å gå på tur". Men veldig ofte er det en hale på svaret.

"Eg har nyleg flytta hit, og kjenner ingen her." "Eg treng ein ny omgangskrets etter at eg var skilt". "Eg ynskjer å vera samen med nokon som deler mine interesser." Mange oppsøker eit felleskap og tilhøyrsel. Slik var det for meg òg. Etter ei stygg bil-/sykkelulukke vart trongen for å få eit sterkare turfelleskap påtrenganede. Eg kjende meg isolert og einsam i ein periode der turen til postkassa var uoverkommeleg. Ein av verdiane til Bergen og Hordaland Turlag er "inkluderande". Det inneber at me skal ha eit turtilbod der alle kjenner seg velkomne. Denne verdien vert ekstra viktig når man lever med ein pandemi. Mange sit på heimekontor. Struktur fell vekk. Møteplassar opphøyrer. Kjensla av einsemd vert forsterka. Eg har så lyst til å strekke ut ei hand til deg som kjenner på at du treng eit felleskap. Kom med oss! Ho som slutta på fotballen i vår kan blomstre på eventyr med Barnas Turlag eller på tur med DNT ung. Programmet og kvardadsturane til Fjellsportgruppa kan gje inspirasjon til studenten som sit aleine på hybelen. Seniorgruppa eller Aktiv til 100 kan lokke pensjonisten ut av ei stove som har vore altfor stille. Nærturen er lavterskel og finst i lokallag og i byen. Byfjellstrimmen lokkar med turar fleire gonger i veka. Dei møter alle med opne armar. På Til Topps sine turar møter ein deltakarar frå heile verda. Og på DNT Tilrettelagt tilpasser me turen etter ei utfordringane deltakarane har. I Turlaget fann eg aktivitetar som var tilpassa meg. Men det viktigaste var at eg fann det sosiale felleskapet eg ynskte meg. Om du er like heldig som meg, så kan du jo legge medlemsmagasinet Sti og Varde i postkassen til en nabo eller ein stad der nokon andre kan lese det. Men dersom du ikkje heilt har funne din plass i Turlaget: Sjekk ut ei anna gruppe. Bli med på ein ny tur. Kom innom Tursenteret og be om råd. Sjekk nettsider og Facebook. Me har noko for alle. Du er velkommen med i turfamilien! Elisabeth Skage, styreleiar i Bergen og Hordaland Turlag

Her ser du hvilke typer medlemskap du kan velge blant:

Vanlig medlemskap

Ett kalenderår (fra 1. jan til 31. des).
Pris: 745,-
Se gjeldende priser

Jubileum

Hovedmedlemskap i 10 år.
Pris: 7250,-

Familiemedlemskap

Ett kalenderår (fra 1. jan til 31. des).
Pris: 1320,-
Se gjeldende priser

Honnør 67+

Ett kalenderår (fra 1. jan til 31. des)
Pris: 590,-

Barnas Turlag

Ett kalenderår (fra. 1. jan til 31. des).
Pris: 140,-

Vi sender deg et gavekort når du sender inn din bestilling, men du kan også laste ned en pdf av et enkelt gavekort som du kan skrive ut på egen printer. Gavekortet finner du her.

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 28. november 2020