Julegavetips til deg og meg

DNT ung Bergen på fellestur, 2020
DNT ung Bergen på fellestur, 2020 Foto: Hanna Eskeland

Her er julegavetips til alle som liker å være ute i naturen, på nærturer eller hytte-til-hytte turer. Primus, sitteunderlag og hengekøye er årets favoritter.

Gi bort en tur

Har du har lyst til å gi bort en sprek, spennende, men likevel trygg gave? Mange drømmer om å gå en lengre tur i fjellet, men er usikre på om de tør å sette av gårde på egenhånd. Med DNTs erfarne turledere er du i trygge hender. Enten du er ung eller gammel, helt fersk eller erfaren - vi har turen for deg. 

Se hvilke flerdagsturer du kan gi bort her

Gi en hytteovernatting i gave

Frem til 31.01.2021 kan du bestille en Turlagshytte helt til deg selv! Hytten koster 1200,- for medlemmer og 2000,- per natt for alle som ikke er medlem for hele hytten ut januar. Husk smittevern! Hyttene bestilles direkte i ut.no og gavekort kan kjøpes i Tursenteret. Ta med noen til hytten som aldri har vært på en Turlagshytte før! Les mer her: 

Gi en hytte i julegave

Gi en julegave fra Tursenteret i Marken

Hos Tursenteret i Marken har de mange flotte julegaver som passer til den turglade. Termoser, sitteunderlag, gode ullklær, kart, luer, hodelykter, ryggsekker, DNT-matpakkepapir og mye annet finnes i butikken. Tursenteret har åpent hverdager 10–18 og lørdager 10–15. Kom gjerne innom for en titt og en fin turprat. 15% medlemsrabatt og 30% rabatt til våre frivillige.

Gi bort et kurs

en som drømmer om å lære å padle, gå på bre, eller bli en reser i kart og kompass? Kjenn på mestringsfølelsen når du får til noe du har drømt om lenge! Vi tilbyr kurs innen padling, klatring, bre og fjellsport. Ferskingkursene er åpne både for deg som har gått på tur før, og for deg som er nybegynner. Du kan delta landet rundt, hele året.

Se våre kurs her

Gi et DNT-medlemskap

Som medlem i DNT får du ikke bare tilgang til og rabatt på 560 hytter. Du bidrar også til at hyttene tas vare på og mottar forsyninger av mat og brensel. Du bidrar til malingsstrøk, til at taket blir reparert, og at matlagre blir fylt opp. Du legger til rette for at 22 000 kilometer med stier vedlikeholdes og merkes. En tilrettelegging av naturopplevelser som dette er helt unikt i verdenssammenheng, og det hadde ikke vært mulig uten medlemmene våre.  

Ved å gi bort et gavemedlemsskap i DNT bidrar du til at den som får gaven kan være ekstra stolt når han eller hun går på tur neste gang, i visshet om at de har bidratt til at stien blir merket, kloppene over myra blir vedlikeholdt, og broene blir lagt ut når sommeren kommer.

Gi et medlemskap her 

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 9. desember 2020