Kom deg ut på fotokonkurranse!

I forbindelse med vinterens store utedag Kom deg ut-dagen ønsker vi alle dere hjertelig velkommen til å være med på vinterens fotokonkurranse! Vi oppfordrer alle som skal ut på tur denne dagen til å gå ut med full ansiktsmaling, både barn og voksne. Det er til glede for alle med litt ekstra farge på søndagsturen i nærmiljøet og vi håper mange vil bli med! 

Foto: Hild Fjermestad Aase

Vi vil publisere vinnere på Instagram og Facebook etterhvert og litt sporadisk og konkurransen avsluttes søndag kveld kl. 18.00. Tagg med #barnasturlaghordaland og vi vil trekke ut noen vinnere med kjekke premier og publisere på Instagram og Facebook. Kom deg ut og ta bilder!

Natursti - turkviss for barn i ulike bydeler over hele helgen

Oversikt over turløyper og ellers informasjon om vinterens store utedag finner du her.

Kom dere ut søndag 7. februar! I Bergen setter vi og våre engasjerte frivillige også opp turløyper med en fin quiz for barna rundt i ulike bydeler i løpet av helgen og oppfordre folk til å bruke disse. Svarene sendes inn på e-post til linn.senneset@dnt.no innen mandag 8. februar.  Sjekk også lokallagenes planer der du bor! Det vil bli en annerledes Kom deg ut-dag, men det er ingen grunn til å ikke komme seg ut sammen med familien og ha det kjekt sammen i nærmiljøet! Sammen med litt avstand!

Takk til våre samarbeidspartnere Fana Sparebank, Bergens Tidene og BKK for støtte til å arrangere Kom deg ut-dagen.

Foto: André Marton Pedersen

Annonse

Skrevet av Hild Fjermestad Aase 2. februar 2021