Turlaget forlenger hytteutleie

BT-hytten på Mjølfjell kan du nå leie og ha helt for deg selv og din kohort.
BT-hytten på Mjølfjell kan du nå leie og ha helt for deg selv og din kohort. Foto: André Marton Pedersen

Utvidet ordning: Du kan leie turlagshytte helt frem til 25. februar.

Bergen og Hordaland Turlag utvider ordningen med å leie ut turlagshyttene som enheter frem til og med 25. februar. Det betyr at én familie eller én kohort kan reservere hytten pr døgn og få den helt for seg selv. Det skjer på bakgrunn av de gjeldende smitteverninstruksene og for å hindre at flere grupper møtes på hyttene.

Vi leier kun ut hovedhytten, slik at sikringshytten står tom - som sikringshytte. Dersom det er gjester med hund kan de selvsagt velge sikringshytten som har hundebur. Men ellers er det ikke lov med dagsturbesøk på hyttene og alle som leier hytte må sette seg godt inn i reglene.

Fast pris for hytteleie

Prisen for overnatting blir lik for alle hyttene; 1200 kroner for medlem og 2000 kroner for ikke-medlem. Unntaket er Alexander Grieghytten i Bergsdalen hvor prisen er 2000 kroner for medlemmer og 2800 kroner for ikke-medlemmer. Det er ikke maksgrense for antall personer i en familie/kohort, men alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster. Antall personer som skal på hytten må registreres ved bestilling av hytten.

Holmaskjer og Langavassbu vil ha vanlig sengebooking som før. Skåla er stengt på grunn av veggedyr.

Les mer om regler for hyttebesøk her

Hvis du har spørsmål, så kontakt Tursenteret vårt i Marken på bht@dnt.no eller 55 33 58 10.

Annonse