Bergenstrimmen med ny konkurranse for hele Bergen

Bergenstrimmen Sentrum sommer 2020 vinnerbilde fotokonkurranse
Bergenstrimmen Sentrum sommer 2020 vinnerbilde fotokonkurranse Foto: Bettina Sjøen

Bergenstrimmen starter opp igjen 1. mars 2021 og lanserer ny konkurranse for hele Bergen i tillegg til bydelene.

Bergenstrimmen sommer starter opp mandag 1. mars. Det er tredje runde for Bergenstrimmen og konkurransen har fått mange deltagere.

Hva er nytt

For første gang blir det nå også en konkurranse med turmål i hele Bergen. Alle som vil komme seg ut av sitt eget nærområde innimellom kan nå velge denne større konkurransen. Det er mer enn 100 turmål mellom Arna og Fana å velge imellom - men selvfølgelig også større konkurranse om poengene. Turmålene er de samme som i bydels-konkurransene.

Bergenstrimmen - enkelt forklart

Ikke vært med før? Bergenstrimmen er altså et enkelt turkonkurransekonsept hvor du går på tur til ulike topper og turmål, sjekker inn på turmålet med appen på mobilen, og får poeng avhengig av hvor krevende turen er. 

Vi har delt Bergenstrimmen inn i fire soner: Bergenstrimmen Sør ​​​​​​​(Fana og Ytrebygda bydel), Bergenstrimmen Vest (Laksevåg og Fyllingsdalen), Bergenstrimmen Sentrum (Årstad og Bergenhus) og Bergenstrimmen Nord (Arna og Åsane).  Konkurransen for hele Bergen finner du her: Bergenstrimmen RETTUT. Du kan velge den som passer best for deg, eller flere. Deltagerne blir ikke automatisk påmeldt bydelskonkurransene når man velger RETTUT, det er en helt egen konkurranse.

Last ned Trimpoengappen og bli med på konkurransen i ditt nærmeste turområde. Meld deg på på én, eller flere konkurranser.

Konkurransen går f.o.m. 1. mars 2021 t.o.m. 30. september 2021.

Turmålene er i utgangspunkt de samme som tidligere, men vil bli utvidet med flere innsjekkingspunkt underveis i konkurransen, så følg med.

Hvordan melde seg på?

1. Last ned Trimpoeng-appen

iPhone eller Android telefon. Har du deltatt i en Trimpoeng konkurranse før, trenger du ikke gjøre dette. Last ned med din iPhone eller Android.

2. Registrer deg med navn, mobilnummer og e-post adresse. Du mottar så et passord via sms.

Prisen er 75 kr for medlemmer og 150 kr for ikke-medlemmer per konkurranse, uavhengig om du velger en bydelskonkurranse eller RETTUT. Ved konkurranseslutt blir det kåret vinnere.

Ikke medlem? Meld deg inn i Turlaget her.

Bli med i flere konkurranser samtidig

Hvis du lurer på om du kan melde deg på flere konkurranser samtidig så er svaret: JA! Du må da bare huske å bytte konkurranse i appen når du sjekker inn så du får registrert innsjekkingene i alle konkurranser. Det gjør du enkelt i appen under "Meny" - "konkurranseoversikt".

Stort engasjement

I siste runde for Bergenstrimmen har Bergen og Hordaland Turlag fått mange veldig gode innspill og tilbakemeldinger rundt turmålene, og ikke minst ønsket om å ha en konkurranse for hele Bergen. Også for Bergenstrimmen sommer 2021 håper vi på forslag om nye turmål. Send e-post til bht@dnt.no med koordinatene for innsjekkingspunkt, bilde fra turmålet og en kort turbeskrivelse, så sjekker vi og legger ut.

Premietrekning

Vi trekker premier blant...

...alle deltagere som har gjennomført minst tre turer (1 gavekort a 500 kr i vårt Tursenter i Marken)

...de 20 som har flest poeng (1 gavekort a 1500 kr i Tursenteret i Marken)

...de 20 som har flest innsjekk (1 gavekort a 1500 kr i Tursenteret i Marken)

...alle som har registrert seg på minimum 10 innsjekkingspunkt/turmål (1 gavekort a 700 kr)

...alle bilder som legges ut på Instagram med tilsvarende hashtag (1 gavekort a 700 kr). Merk at bildene kan brukes av Bergen og Hordaland Turlag til promotering.

Premietrekning i oktober 2021.

Bergenstrimmen Sør sommer 2020 vinnerbilde fotokonkurranse, på vei til Livarden
Bergenstrimmen Sør sommer 2020 vinnerbilde fotokonkurranse, på vei til Livarden Foto: Ingvild Hernes Lunde

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 25. februar 2021