DNT-medlemskap – er det verdt det?

Foto: André Marton Pedersen

Det var spørsmålet som ble stilt i Facebook-gruppen Friluftsliv i Vestland. Se hva våre medlemmer og frivillige svarte.

Ja veldig viktig medlemskap!! De tar vare på fjells, sti, foss, osv, både hverdag og politisk. Også får du magasinene «Fjell og Vidde» og «Sti og Varde» med mange gode artikler og tur forslag. Anbefalt 🥰🥰🏔 
Laura M.

Liker du at turer er merket i fjellene, ofte med både vinter og sommerrute?
Setter du pris på at stier blir vedlikehold år etter år?
Liker du at noen setter opp og tar vare på vardene slik at du ser hvor du kan vandre videre på din vei?
Setter du pris på at noen bruker fritiden sin på å legge ut bruer o.l. over elver og bekkefar når snøen forsvinner slik at turen blir så mye bedre for store og små føtter?
Liker du at det finnes tips til ruter og kart å få tak i?
Har du nytte av nettsidene ut.no og dnt.no?
Er det fint at noen fronter viktigheten av å ta vare på norsk natur?

Osv osv....
Ja? da er det definitivt verdt hver eneste krone. 👏👏👏👏
Kirsten M.


Masse kjekke turer som er gratis når du medlem. Sjekk Byfjellstrimmen!
Bjørg F.
Eg har berre hatt ei overnatting på dnt-hytte i min mangeårige medlemsskapsperiode, men eg nyt godt av merka og rydda stiar med klopper og bruer og trapper vekentleg. Eg er medlem for å støtte dette fantastiske arbeidet. 
Nina P.

Det er så mange grunner til å være dnt medlem 😊 man trenger ikke bruke hytter eller goder osv. Men medlemskap støtter også oppom alle dugnadstimer frivillige gjør med vedlikehold av stier og varder. Disse kjekke frivillige bruker mange timer i året på å merke opp nye stier, lage klopper og legge ut broer. Ja medlemskap er vel verdt vær eneste krone 😄 
Helen C.
Jeg har vært medlem i mange år, og selv om det varierer fra år til år hvor mye jeg går på fjellet er det alltid stor stas med medlemsbladet i posten! Nikke anerkjennende til hytter jeg har besøkt, lese om steder jeg ikke har hørt om og få andres synspunkter på ulike tema. 
Grete M.

Vi er medlemmer. Men bruker veldig sjelden hytter. Alt arbeid for eks. T merke på. Høye fjellene, ordne stier i fjell områder ol. Som de gjør for oss som liker å gå i naturen. Skulle bare mangle at vi støtter dem. Takk for DNT 👌👍🥰 
Thiruchelvam T.

Det er et solidaritetsprosjekt for uorganisert friluftsliv. En forsikring for fremtiden. Et klart JA ❤️ 
Jan J.

Jeg er medlem vel så mye for alle de som stiller opp fra DNT for merking, skilting og vedlikehold av løyper som jeg gledelig benytter meg av ved å gå tur og kose meg i fjellet. 🏔🏕 Slik som du 😉. I tillegg kan man få rabatt på utstyr i enkelte butikker med medlemsskapet. Hytter og kurs er ikke det som er viktigst for meg, men det er kjekt å ha muligheten. 
Hilde G.

Verdt hver krone, støtter en god og viktig sak, og får tilgang til hytter over hele landet, om du ønsker. Og mulighet til fellesturer og nye bekjentskaper 😊👍 Også rabatt i DNT-butikken.
Sølvi N.

Tusen takk

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger! Det er utrolig hyggelig for oss i DNT å lese!

Friluftsliv i Vestland

Facebooksiden Friluftsliv i Vestland er en uavhengig side for å dele turtips på Vestlandet. Her finner du mye inspirasjon og turglede. Her kan du se hele innlegget på Facebooksiden Friluftsliv i Vestland hvis du vil finne enda flere grunner for å bli medlem.

Velkommen som medlem i Turlagsfamilien
Velkommen som medlem i Turlagsfamilien Foto: Andre Marton Pedersen

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 11. juni 2021