Offisiell åpning av Fonnabu

Fonnabu.
Fonnabu. Foto: Anne Kari Enes

Velkommen til åpningsfest på Fonnabu søndag 27. juni kl 14.

Alle er velkommen til å bli med på den offisielle åpningen av det nye tilbygget på Fonnabu, kalt Storstua, nå på søndag 27. juni kl 14. Da markerer vi at det nye tilbygget er ferdig og det blir taler, snorklipping og enkel servering på Fonnabu. Arrangementet varer ca en time.

Meld deg på åpningsfesten her

Merk at det ikke er organisert en fellestur dit, så folk må gå til Fonnabu på egenhånd. Gangtid fra Sunndal er ca 6 timer. Se rutebeskrivelse her.

Mer attraktivt for større grupper

Det nye tilbygget og oppgraderingen av Fonnabu har gitt større fellesarealer, stue med mye lys inn, nytt kjøkken, ekstra sengeplasser og bedre utsiktsmuligheter. I tillegg til det nye tilbygget har også gamlehytten fra 1974 blitt oppgradert. Her har det kommet nytt kjøkken og ny stue, nytt gulv, nye vinduer, solcellesystem, og det har blitt tilrettelagt for hund. 

Bakgrunnen for oppgraderingen var plassmangel og gamle løsninger. Med det nye tilbygget og oppgraderingen er Fonnabu blitt mer attraktiv for større grupper. Det er lettere å holde brekurs der, og det er mer plass for fellesturene som går dit.

Det er Kvinnherad Turlag som har tilsyn på hytten. De har vært med i både planlegging og mange timer med dugnadsarbeid for å få prosjektet i havn. Denne offisielle markeringen skulle egentlig vært holdt i fjor sommer, men ble da avlyst på grunn av koronastituasjonen. Heldigvis får vi til en åpningsfest nå på søndag og håper mange vil bli med.

Meld deg på åpningsfesten her

Fakta om Fonnabu

  • - Selvbetjent DNT-hytte
  • - Fem større og mindre bygg
  • - Ligger 1450 meter over havet
  • - Totalt 36 sengeplasser
  • - Eies av Bergen og Hordaland Turlag

Annonse