7-fjellsturen: Meny og Løvstakken

7-fjellsturen 2018, Sandviksfjellet.
7-fjellsturen 2018, Sandviksfjellet. Foto: Ågot Caroline Nilssen

Hva hadde 7-fjellsturen vært uten våre gode samarbeidspartnere? Meny sørger for deilig og ikke minst nok niste!

Meny

Uansett om du tenker deg over tre, fire eller syv fjell: Nok og riktig næring er noe alle trenger. En deilig niste, og ikke minst nok niste, er spesielt viktig for at turen skal bli en god opplevelse uansett hvilket mål du har med den. Tenk derfor gjennom hva du putter i sekken. Et sunt kosthold er viktig for en god form og god helse, og hos Meny finner du alt du trenger for at 3/4/7-fjellsturen skal bli en ekstra fin opplevelse for deg. Gode måltider hjelper deg med å oppnå det du vil, enten du har lyst å løfte andre eller vil ta deg selv til nye høyder. 


Uansett hvem du er, så skal Meny tilby det du elsker. For er det viktig for deg, er det viktig for dem  – derfor sier de JA til stort utvalg. For Meny er også lokalmatprodusentene utrolig viktige. Vi trenger dem som hjelper oss å bevare det rike utvalget, som tar vare på matkulturen vår og skaper lokale arbeidsplasser. Norske produsenter vinner priser verden over for kvaliteten, og gir oss verdens kanskje beste råvarer. Går du inn på meny.no, så finner du matskatter fra vår egen region. I tillegg til å finne ut hvilke produsenter som holder til i nærheten av deg, kan du se hvor de ulike produsentene holder til i resten landet. Meny tror på kvalitet, på små produsenter som tør å tenke nytt og på levende bygder over hele landet. Oppdag hva Norge har å by på når du legger ut på tur over Bergens tak: Hva med å legge norsk lokalmat i sekken? God tur til fjells!

Løvstakken

Løvstakken (477 moh.) ligger mellom Fyllingsdalen og Bergensdalen og ruver høyest blant de vestlige av de syv fjell. Fjellet ga også navn til en tidligere bydel i Bergen (nå del av bydelene Årstad og Fyllingsdalen). Løvstakken og tilliggende skoger er et populært turterreng blant lokalbefolkningen. Kjente landemerker på Løvstakken er blant annet «Jesus Lever-steinen», Skillingsbollen og Trollskogen.

7-fjellsturen, Løvstakken, 26. mai 2019
7-fjellsturen, Løvstakken, 26. mai 2019 Foto: André Marton Pedersen

Annonse

Skrevet av Sabine Koch 1. mai 2021