En hytte som passer for deg?

Selhamar har god kapasitet og det er ikke så langt å gå til hytten.
Selhamar har god kapasitet og det er ikke så langt å gå til hytten. Foto: André Marton Pedersen

Visste du at vi tilbyr overnatting på 25 fine hytter i fjellet? De er åpne for deg, dag og natt.

Hyttene er tilgjengelige for alle, enten du er medlem eller ikke, og du kommer deg frem til hyttene ved å følge T-merket sti. Vanligvis er hyttene våre tilgjengelig for alle, men i år må alle som skal besøke våre hytter booke i forkant. Dette pga. smittevernhensyn. Ved booking av overnatting betaler du losji i forkant, provianten betaler du i etterkant ved utfylling av betalingsfullmakt, eller med DNT Hyttebetalings app.

Slik fungerer hyttene

De fleste av Turlagets hytter er selvbetjente. Da er de fullt utstyrt med sengetøy, kjøkken- og kokeutstyr og ved, og de har mat for salg. Maten er langtidsholdbar og består av hermetikk, posemat, havregryn, knekkebrød og pålegg. Brød og ferskmat må man ha med selv.

De ubetjente hyttene har ikke proviant, men er ellers utstyrt som de selvbetjente. Bergen og Hordaland Turlags hytter er åpne hele året, og du trenger ikke DNT-nøkkel. På alle hyttene finnes veiledning og informasjon om praktiske forhold – alt fra hvor du finner vann til hvordan du betaler.

Å gå fra hytte til hytte er noe helt spesielt. Roen senker seg. Du blir kjent med nye steder, koser deg sammen med venner eller familie og får oppleve stillhet og ro, et fint avbrekk fra en ellers travel hverdag.

Hytteperler

Noen er små og sjarmerende, andre er store og prektige. Bergen og Hordaland Turlags hytter ligger i Stølsheimen, Bergsdalen, langs Bergensbanen, på Hardangervidda og på Folgefonna. Det ligger mange hytteperler og venter på deg!

Ta gjerne kontakt med Tursenteret i Marken om du lurer på noe eller trenger hjelp til å planlegge en tur.

Breidablikk, juni 2021.
Breidablikk, juni 2021. Foto: André Marton Pedersen

Annonse