Bli med Aktiv til 100 på tur!

En av Aktiv til 100-gruppene på tur.
En av Aktiv til 100-gruppene på tur. Foto: André Marton Pedersen

I Bergen arrangeres det fire ganger i uken enkle turer i sosialt og inkluderende fellesskap, gjennom prosjektet Aktiv til 100.

Oppmøte: Turparkeringen ved barnehagen innerst i Spelhaugen. Kl. 11:00.

Oppmøte: Ved busstoppet "Øyjorden" kl. 10:55.

Oppmøte: Ved Sportsfiskarlaget (Langerekkja 21) kl. 11:00. 

Oppmøte: Alvøen idrettspark kl 11:00.

Turene har fast oppmøtetid og –sted hver uke. De er gratis å delta på, og alle som har tid på dagtid er hjertelig velkommen med på tur. Turene går faste dager gjennom hele året, med unntak av offentlige høytidsdager, samt sommer-, jul- og -påskeferie. Turene varer mellom 2-3 timer, og går hovedsakelig grusvei og noe sti. Vi spiser lunsj underveis, så ta gjerne med litt mat og drikke. Kle deg etter været og bli med på tur.

I løpet av høsten ønsker vi å starte enda en turgruppe, i samarbeid med Sesam frivilligsentral på Nesttun. Slik ønsker vi at enda flere innbyggere i Bergen skal ha en Aktiv til 100-gruppe i sitt nærmiljø. Vi søker deg som vil bidra som turleder. Sigrid Kvåle Myksvoll

Lurer du på om turene passer for deg eller har andre spørsmål? Kontakt prosjektansvarlig:

Sigrid Kvåle Myksvoll

Tlf. 55335815

E-post: sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no

Er du godt voksen, vil ut på tur og treffe hyggelige folk? Rolige turer, raskere turer, dugnadsarbeid og trimgrupper - sjekk ut seniortilbudet vårt der du bor. Hele seniortilbudet i Bergen og Hordaland Turlag finner du her.