Vil du bli med i Turtanken?

Turtanken skal starte opp igjen og trenger nye ressurspersoner.

Turtanken er et treffpunkt for alle friluftslivsinteresserte med månedlig foredrag på Inside Rock Café i Bergen sentrum. Etter oppstarten i 2018 har det vært holdt ulike foredrag om alt av tema innen friluftsliv som padling, kiting, førstehjelp, tur med barn, vinterferdsel, marin forsøpling og mye, mye mer. 

Under koronaepidemien måtte selvsagt Turtanken legges i dvale, men nå er vi klare for å starte opp igjen. I den sammenheng søker vi etter tre personer som vil være med i en ressursgruppe som vil drive Turtanken videre.

Er det deg vi leter etter?

Å være med i denne ressursgruppen innebærer:

  • Planlegge kommende Turtank-arrangementer og booke foredragsholdere
  • Være med så ofte man kan på det månedelige Turtank-foredraget (første torsdag hver måned)
  • Bytte på å lage Kahoot og introdusere foredragsholder

Det er veldig sosialt og moro å være med å arrangere Turtanken. Man får et godt nettverk og man får dekket sine private utgifter (f.eks transportutgifter) i forbindelse med å arrangere Turtanken. 

Meld din interesse

Hvis dette virker spennende, så send en mail til andre.marton.pedersen@dnt.no, hvor du kort presenterer deg selv og hvorfor du vil være med å arrangere Turtanken. Vi håper med dette at vi klarer å blåse liv i Turtanken igjen, for det har vært et populært arrangement som er godt besøkt og likt. Vi har tro på mange flere gode år med Turtanken!

Turtanken er et fast treffpunkt for alle friluftslivsinteresserte i Bergen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur. Det blir foredrag og sosial mingling. Åpent for alle og gratis. Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne nye møteplassen. 

Mer om Turtanken

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang er det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt, man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort. Platou Sport er med som samarbeidspartner. Arrangementet har 18 års aldsersgrense.

Turtanken i 2018 med foredrag av Aleksander Gamme.
Turtanken i 2018 med foredrag av Aleksander Gamme. Foto: André Marton Pedersen

Annonse