Tilbake til normalen

Hyttene er åpne med full kapasitet og turdeltagere nyter fellesskapet i turlaget.
Hyttene er åpne med full kapasitet og turdeltagere nyter fellesskapet i turlaget. Foto: André Marton Pedersen

Hyttene er åpen med full kapasitet, turene går som planlagt uten restriksjoner og vi kan fokusere på det vi liker aller best: fellesskapet og naturen.

Åpne turlagshytter

Nå kan vi endelig igjen si: vi har alltid plass til alle på turlagshyttene! Jammen er det godt å være tilbake til normalen etter nedstenging og koronarestriksjoner. Nå er alle turlagshyttene åpen igjen - med full kapasitet! Enmeters-regelen er historie og i praksis betyr dette at det nå ikke er obligatorisk å bestille seng på turlagshyttene lenger, og både drop-in og dagsbesøk er tillatt. 

Halvparten av det totale antallet senger på hyttene kan forhåndbestilles, mens andre halvparten er holdt av til gjester uten reservasjon. Slik sikrer vi at det alltid er plass på hytten. Har du bestilt seng må du møte opp innen kl. 19 den dagen du har bestilt oppholdet, etter dette tidspunktet blir nemlig alle sengene tilgengelige for gjester som ankommer uten å ha bestilt på forhånd. Husk at du må holde deg hjemme om du er syk.

Fellesturer går for fullt

Noe av det som er så fint med å gå tur er å kunne gå den med andre og nyte naturen i fellesskap.  Alle fellesturene våre går nå for fullt fremover. Ingen restriksjoner og smitteverntiltak utover det å holde seg hjemme om man er syk og ha god håndhygiene. I Turkalenderen finner du alt fra enkle dagsturer til mer krevende overnattingsturer i høyfjellet. Det er kurs og trim, foredrag og dugnad. Velkommen med oss på tur i høst!

Sjekk ut vårt varierte høstturprogram her

Se inspirasjonsvideo

Annonse