Lad opp til Lysfesten hos Tursenteret

Kom innom Tursenteret før Lysfesten for gløgg, pepperkaker og en hyggelig turprat.
Kom innom Tursenteret før Lysfesten for gløgg, pepperkaker og en hyggelig turprat. Foto: André Marton Pedersen

Turledere serverer gløgg, pepperkaker og turtips i Marken før Lysfesten på lørdag.

På lørdag 20. november er det Lysfest på Ole Bulls Plass. Flere tusen mennesker er ventet å komme på Lysfesten for å få med seg magiske lysopplevelser, underholdning og spektakulært fyrverkeri. Klokken 16 åpner Lysfesten, og før det er du hjertelig velkommen til å turen innom vår stand utenfor Tursenteret i Marken.

– Ja, der er vi en god gjeng turledere som kommer til å servere gløgg og pepperkaker rundt bålpannen fra klokken 14 til 17. Vi har også sørget for noe godt til barna mens mamma og pappa slår av en turprat. Grillspyd og marshmellows ligger klart. Det blir veldig hyggelig, sier initativtaker og turleder Jørund Raukleiv Strømsøe.

Turprogrammet 2022 er da sluppet og Strømsøe ser frem til en fin turprat med forbipasserende.

– Vi hadde stand på "Den store kinodagen" for noen uker siden og det var en suksess. Folk var veldig interessert i hva vil holder på med i Turlaget. Vi synes det er kjekt å være synlig i bybildet og det er gøy å prate med folk om tur, så jeg håper mange vil komme innom oss før Lysfesten. Vi har mange gode turtips! sier Strømsøe.

- Er mørketid også turtid?

– Ja, det er iallfall nærturtid. Turgruppene Til Topps, Aktiv til 100, Klart det går og Byfjellstrimmen går for eksempel for full maskin, så det er bare å henge seg på. Det er gratis for alle å delta. I vinter har vi mange flotte turer og kurs også, bare sjekk ut Turkalenderen.

Tursenteret er åpent til kl 17 på lørdag med gode tilbud - velkommen innom!

Fyrverkeriet på Lysfesten starter ca kl 17.15.

Frivillige med stand under Den store kinodagen. Det var stor suksess og nå gleder Jørund Raukleiv Strømsøe seg til å treffe folk i Marken før Lysfesten.
Frivillige med stand under Den store kinodagen. Det var stor suksess og nå gleder Jørund Raukleiv Strømsøe seg til å treffe folk i Marken før Lysfesten. Foto: Liv-Hanne Skoge

Annonse