Sommerjobb i turlaget - vi trenger flere leirledere

Foto: Hild Fjermestad Aase

Kunne du tenke deg en aktiv og spennende sommerjobb? På våre sommerleirer får du gode erfaringer som leirleder for barn og unge. Du får bli med på å organisere natur- og friluftsliv opplevelser og kjekke ute aktiviteter for barn og bli med på aktivitetene selv.  

Hvis dette høres kjekt ut så er det bare å søke sommerjobb hos oss! Bergen og Hordaland Turlag trenger dyktige, initiativrike og trygge leirledere til våre spennende ferieaktiviteter for barn og ungdom. Vår ferietilbud foregår i nærmiljøet og i hovedsak på dagtid. 

Vi trenger leirledere til følgende leirer og uker

Askøy i Kollevågen i uke 28, 29 og 30
Her blir det aktiviteter som kajakkpadling, matlaging utendørs, bading, turekspedisjon, orienteringsleker og mye annet sprell. Les mer om sommerleirene i Kollevågen her

Dimmelsvik i Kvinnherad i uke 26 og uke 32
Matlaging på bål, kajakkpadling, orienteringsleker og turekspedisjon er noe av det som står på programmet sammen med bading og masse utelek med base i Vikjo. Les mer om sommerleirene i Kvinnherad her.

Friluftsskole på Garnes i uke 25
Her blir det båtutflukt med et heftig seilksip, kajakkpadling, hesteridning og overnatting under stjernene (om været er fint). Tilpasset slik at barn med funksjonsnedsettelser skal kunne delta - les mer om friluftsskole på Garnes her.

Egenskaper og kvalifikasjoner vi ønsker
Du må ha interesse for friluftsliv og erfaring med å være aktiv ute. Du må være over 16 år for å søke. Det er også ønskelig at du har ledererfaring for barn og unge, enten gjennom leirene våre, liknende praksis, gjennom studie, arbeid, eller idrett. Du må ha førstehjelpskompetanse for å jobbe på våre leirer, men vi setter opp førstehjelpskurs og livredningkurs i forkant av leirene/skolene, slik at denne kompetansen kan tilegnes før oppdraget starter. 

Det er en fordel om du har turledererfaring gjennom DNT fra tidligere og kjenner til organisasjonen og våre retningslinjer. Vi oppfordrer likevel alle som anser en slik sommerjobb som interessant og aktuell om å sende søknad og CV. Lønn etter avtale. Alle som skal jobbe med barn og ungdom må fremvise politiattest. 

NB: Frist snarest mulig. Vi bemanner nå fortløpende. Send søknad med CV til: hild.aase@dnt.no 

Skrevet av Hild Fjermestad Aase 25. mai 2021