Sprelsk utejobb med barn og ungdom til sommeren?

Foto: Hild Fjermestad Aase

Kunne du tenke deg en leken og spennende sommerjobb? Få gode erfaringer som leirleder for barn og unge? Bli med å organisere flotte utflukter og aktiviteter for mange glade barn? 

I så fall bør du søke sommerjobb hos oss! Bergen og Hordaland Turlag trenger dyktige, initiativrike og trygge leirledere til våre spennende leirer;Fjelleir 1 i BergsdalenFjelleir 2 i Bergsdalen,  actionfylte Basecamp hav på Sotra 21.-25.juni (13-15 år), Basecamp hav på Sotra 28.juni -2.juli eller på en av våre Friluftsskoler, en dagsleir i nærområdet​​​​​​​(10-13 år).

Du må ha interesse for friluftsliv og erfaring med å være aktiv ute. Du må være over 16 år for å søke. Det er også ønskelig at du har ledererfaring for barn og unge, enten gjennom leirene våre, liknende praksis, gjennom studie eller arbeid. Du må ha førstehjelpskompetanse for å jobbe på våre leirer, men vi setter opp baåde førstehjelpskurs og livredningkurs rett i forkant av leirene/skolene. Dette kommer det mer informasjon om etterhvert.

Det er en fordel du har turledererfaring gjennom DNT fra tidligere og kjenner til organisasjonen og våre retningslinjer. Vi oppfordrer likevel alle som anser en slik sommerjobb som interessant og aktuell om å sende søknad og CV. Lønn etter avtale. 

NB: Frist 20.april

Fjelleir - send søknad og CV til Linn Senneset linn.senneset@dnt.no

Basecamp Hav-  send søknad og CV til silje.valla@dnt.no

Friluftsskolene - send søknad med CV til hild.aase@dnt.no

Skrevet av Hild Fjermestad Aase 14. desember 2020