Vil du ha en spennende sommerjobb?

Fjelleir i Bergsdalen 2019
Fjelleir i Bergsdalen 2019 Foto: Hild Fjermestad Aase

Kunne du tenke deg en leken og spennende sommerjobb? Få gode erfaringer som aktivitetsleder for barn og unge? Lage mat på bål, organisere flotte utflukter og aktiviteter? 

I så fall bør du søke sommerjobb hos oss! Bergen og Hordaland Turlag trenger dyktige, initiativrike og engasjerte leirledere til Fjelleir i Bergsdalen (9-12 år), Basecamp hav på Sotra 22.-26.juni (13-15 år) og Friluftsskolen ​​​​​​​(10-13 år)   

Du må ha friluftsinteresse og erfaring med å være aktiv ute. Du må være over 16 år for å søke.  Det er også ønskelig at du har ledererfaring for barn og unge, enten gjennom leirene våre, liknende praksis, gjennom studie eller arbeid. Du må ha førstehjelpskompetanse,men vi tilbyr opplæring i førstehjelp og setter opp kurs i forkant av leirene. Dette kommer det mer informasjon om senere.

Det er en stor fordel du har turledererfaring gjennom DNT fra tidligere og kjenner til organisasjonen og våre retningslinjer. Vi oppfordrer likevel alle som anser en slik sommerjobb som interessant og aktuell om å sende søknad og CV. Lønn etter avtale. 

NB: Frist 20.mai

Fjelleir - send søknad og CV til Linn Senneset; linn.senneset@dnt.no

Basecamp-  send søknad og CV til;silje.valla@dnt.no

Friluftsskole - send søknad med CV til hild.aase@dnt.no

Skrevet av Hild Fjermestad Aase 4. mars 2020