Nærmere 2000 billetter solgt til 4/7-fjellsturen

Nikolai og Jørgen på vei mot Løvstakken.
Nikolai og Jørgen på vei mot Løvstakken. Foto: André Marton Pedersen

Våren store folkefest nærmer seg. Vi har allerede solgt nærmere 2000 billetter. Spar penger - kjøp startkort til 4/7-fjellsturen nå.

Folkefest

Det å gå 4/7-fjellsturen er en spesiell opplevelse. Folk prater og koser seg gjennom løypen som går over alle Bergens syv fjell. Ca 3,5 mil og en totalt oppstigning på 2400 meter gjør dette til en real styrkeprøve. Er du klar?

Kjøp startkort nå - spar penger

En god grunn til å kjøpe startkort nå er at det er billigere. Frem til 8. mai koster en 7-fjellsbillett for en voksen 325 kroner. Venter du helt til slutten og ikke er medlem må du ut med 600 kroner.

7-fjellstrimmen

19. april starter Byfjellstrimmen opp egen 7-fjellstrim. Dette er en fin oppladning til 7-fjellsturen. Her kan du teste ut formen enten du har tenkt å gå 4- eller 7-fjellstur. På disse turene er det med 4–5 turledere som sørger for at alle kommer med. Dette er en fin måte å sikre at formen er inne til 7-fjellsturen søndag 29. mai. Det er gratis å delta.

7-fjellstrimmen går om tirsdagene fra 19. april og følgende byfjell skal bestiges: Lyderhorn, Damsgårdsfjellet, Løvstakken, Ulriken, Fløyen–Rundeman–Sandviksfjellet.
Marie og Karl Henrik koser seg på vei mot Lyderhorn.
Marie og Karl Henrik koser seg på vei mot Lyderhorn. Foto: André Marton Pedersen

Alt du trenger å vite

Vi har egne sider om 4/7-fjellsturen. Der kan du lese om ruten, sikkerhet, transport, historie og få gode tips og triks.

Les mer om 4/7-fjellsturen her

Inviter med deg venner og familie og bli med oss på tur søndag 29. mai. Vi gleder oss!

Annonse