Ta turen til Skåla!

Foto: Tore Johan Smidt

Sommerens presentasjonsrunde med dronefilm av hyttene avsluttes med spektakulære Skålabu og Skålatårnet i Nordfjord. Bli inspirert og dra på tur :)

SKÅLABU

Skålabu ble ferdigstilt i oktober 2016. Hytta er nå åpen og har ca 20 sengeplasser og erstatter Skålatårnet som hovedhytte på Skåla i Loen i Nordfjord. Den nye hytten har en arkitektur som er tilpasset de spesielle stedet den ligger på, og er i seg selv en severdighet på Skåla. Hytten er åpen hele året og det trengs ikke nøkkel. I tillegg til 20 sengeplasser har hytten 10 ekstra madrasser. Det er tilrettelagt med to hundebur under trappen på Skålabu, hundeeier kan sove på hemsen i tilknytning til disse.

SKÅLATÅRNET

Kloumanstårnet på toppen av Skåla 1843 meter over havet er utvilsomt Norges, om ikke verdens mest eiendommelige turisthytte. Det har 20 sengerplasser fordelt på tre "etasjer", der er proviant for salg (selvbetjening), og der er en fantastisk utsikt over bre-, fjell- og fjordlandskap. Skåla regnes for Norges høyeste fjelltopp som har foten i fjorden. Turen opp er bratt, turen ned like så, og man får ingen av de 1843 høydemeterne gratis. 

Skålabu og Skålatårnet er begge selvbetjente hytter. Husk lakenpose!

Her finner du prisinformasjon for overnatting og dagsbesøk.

Se filmen «Slik bruker du DNTs selvbetjente hytter».

DRONEFILM

Annonse

Skrevet av Einar Sleire 13. september 2017